TV-vært scorer kassen på creme-eventyr

Andrea Elisabeth Rudolph kan smile hele vejen til banken efter regnskabet for sit firma

Andrea Rudolph kan sætte millioner ind på bankkontoen. Foto: All Over
Andrea Rudolph kan sætte millioner ind på bankkontoen. Foto: All Over

Den tidligere 'Vild med Dans'-værtinde, Andrea Elisabeth Rudolph kan smile hele vejen til banken ved tanken om års-regnskabet for sit firma, Rudolph Care, der producerer miljøvenlige skønhedsprodukter.

Efter de første år med underskud i virksomheden har piben efterhånden fået en anden lyd. Det første overskud indtraf i 2012 med 600.000 kr. Siden er det bare vokset og vokset. Og 2016 har for alvor fået det til at lyde som en Mozart-symfoni.

6,6 millioner kroner lød overskuddet - efter skat. To millioner mere end året før.

'Meget tilfredsstillende'
Ikke underligt, at regnskabet taler om en omsætning, der er 'vokset tilfredsstillende', og overskuddet som 'meget tilfredsstillende'.

I de seneste tre år er der blevet udbetalt seks millioner kroner i udbytte, og eftersom Andrea Rudolph ejer de fleste aktier, har succesen også smittet af på hendes private bankkonto.

Andrea med kæresten, Claus Møller Jacobsen. Foto: All Over
Andrea med kæresten, Claus Møller Jacobsen. Foto: All Over

Se også: Bare bryster i 'Boogie'

Se også: Andrea skilt

Finans.dk skriver, at Andrea Rudolph, der privat danner par med den tidligere håndboldspiller Claus Møller Jacobsen, fik ideen til firmaet i 2006, da hun deltog i en kemi-kampagne for Greenpeace. Hun var gravid og lod sin krop teste for skadelige stoffer. Og selvom hun var næstyngst af de otte test-personer, havde hun flest kemikalier i blodet af alle.

Det blev startskuddet til Rudolph Care, der laver produkter fri for sundhedsskadelige ingredienser. Firmaets produkter har både svanemærket og økocertificering.

Skærm

Mest læste i flash!