Tv-værtens feriemareridt: - Slangen gik til angreb

Jeg fik det vildeste chok, siger Lene Beier

Den populære værtinde i TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed', Lene Beier, var udsat for en hårrejsende oplevelse, da hun henover jul og nytår var på en 16 dage lang ferie i Thailand.

Til ugebladet TÆT PÅ fortæller Beier, at hun var på ferie med sin mand Anders og deres to sønner Arthur, 8, og Otto, 4, da yngstemanden pludselig kom i nærkontakt med en slange.

- Vi var lige ankommet og stod ude på terrassen, da Otto går ned fra terrassen og ud på stranden. Lige pludselig kommer et firben løbende hen mod ham med en gift-grøn slange lige i hælene, fortæller Lene Beier, der fortsætter.

- Firbenet løber forbi, men Otto træder et skridt tilbage, og slangen stopper op og hæver sig i angrebsposition og hvæser ad ham.

Deltagerne i Paradise Hotel er nomineret til talrige priser. Foto: Anthon Unger TV - 17. jan. 2017 - kl. 12:49 Bryster, citater og scoringer: Se de nominerede til Reality Awards

Hun understreger, at hun ikke med sikkerhed kan sige, at slangen var giftig, da personalet ikke ville fortælle hende det. Men det dramatiske optrin endte heldigvis lykkeligt.

Personalet blev nemlig alarmeret af en skrigende Lene Beier, og de begyndte prompte at kaste grene og sten efter slangen, så den til sidst tog flugten fra den måbende Otto.

- Jeg fik det vildeste chok og har tænkt rigtig meget på det efterfølgende, siger Lene Beier til TÆT PÅ.

Mest læste i flash!
Hent flere