TV2 napper to DR-profiler

Petra Nagel og Abdel Aziz Mahmoud skal sammen med Natasja Crone og Jes Dorph-Petersen stå i spidsen for et nyt program

Petra Nagel skifter fra DR til TV2. Foto: Tariq Mikkel Khan
Petra Nagel skifter fra DR til TV2. Foto: Tariq Mikkel Khan

Petra Nagel er færdig med at pille i sin egen navle på DR.

Den populære tv-vært skifter til TV2, hvor hun efter sommerferien skal stå i spidsen for et nyt journalistisk aktualitetsprogram sammen med Abdel Aziz Mahmoud, Natasja Crone og Jes Dorph-Petersen. Det skriver tv2.dk.

Petra Nagel er især kendt fra DR3-programserierne 'Petra dater hele verden', 'Petra elsker sig selv' og 'Petra får en baby', men hun har også lavet live-tv.

I sine første år som journalist arbejdede hun på 'Go’ morgen Danmark' og 'Go’ aften Danmark', og det er netop 'Go’ aften Danmark', det nye program skal erstatte.

Asbjørn Munk og Petra Nagel har aftalt, at de skal have tre børn i alt. Foto: Mogens Flindt Danske kendte DR-vært tilbage: Det skal jeg nu

- De seneste år har jeg zoomet ind på min egen navle og lavet tv om følelser. TV2's nye aktualitets-talkshow skal selvfølgelig også have følelse, nerve og nærvær, men det bliver en dejlig udfordring for mig at skulle fortælle historier, som ikke tager udgangspunkt i mig selv, men i, hvad der sker omkring os, siger Petra Nagel til tv2.dk.

Petra Nagel er lige nu på barsel, men det kan være, hun skal lønforhandle, når hun kommer tilbage på DR. Foto: Tariq Mikkel Khan Danske kendte Tv-værten Petra Nagel afslører: Så meget tjener jeg

Nagel bliver fast makker med en rutineret TV2-profil, nemlig Jes Dorph-Petersen.

Sådan ser den nye værts-kvartet ud. Foto: Ulrik Jantzen/TV2
Sådan ser den nye værts-kvartet ud. Foto: Ulrik Jantzen/TV2

TV2 har til det nye koncept, der endnu ikke har fået navn, hentet endnu et kendt ansigt fra konkurrenten. 35-årige Abdel Aziz Mahmoud har været ansat 15 år i DR, men har den seneste tid været freelancer.

- Jeg savner for tiden fjernsyn, som kan samle os. Noget, man kan tale med sin kollega eller mor om næste dag. Vi vil forsøge at lave tv, hvor man tydeligt kan mærke live-nerven, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle det, siger Abdel Aziz Mahmoud til tv2.dk.

Abdel Aziz Mahmoud har fået nyt job og siger derfor farvel til DR. Foto: Finn Frandsen Danske kendte Færdig hos DR: Scorer nyt job

Abdel Aziz Mahmoud og Natasja Crone bliver det nye programs andet faste makkerpar.

Det endnu udøbte og ikke helt færdigudviklede tv-program får premiere 19. august.

Programmet sendes i to dele mandag-fredag klokken 17.20 og klokken 18.25, hvor TV2 i dag sender 'Go’ aften Danmark'.

Forfatter og journalist Abdel Aziz Mahmoud skal nu være fast makker med Natasja Crone. Foto: Peter Hove Olesen
Forfatter og journalist Abdel Aziz Mahmoud skal nu være fast makker med Natasja Crone. Foto: Peter Hove Olesen