TV2-vært i kjoleproblemer på live-tv: Det sagde rizz og så var hele ryggen blottet

Janni Pedersen måtte finde reservekjolen frem, da ryggen pludselig blev blottet under et håndboldindslag

Rutinerede Janni Pedersen havde naturligvis en reservekjole med på arbejde. Foto: Jesper Sunesen
Rutinerede Janni Pedersen havde naturligvis en reservekjole med på arbejde. Foto: Jesper Sunesen

Den garvede tv-vært Janni Pedersen havde søndag forberedt sig til den store håndbolddag og iført sig en rød kjole specielt til lejligheden. Planerne måtte dog ændres, da en lynlås voldte problemer.

'Lagde ud med håndboldkjole med nationalfarver. Men lynlås røg, så nu kører vi håbets farve', skriver Janni Pedersen på Instagram, hvor hun har lagt to billeder op side om side, så man kan se, hvordan hun skiftede fra rød til grøn, da reservekjolen måtte findes frem.

- Har en rød kjole, som passer så fint til jul. Og når der er store sportsbegivenheder. Lynlåsen har aldrig haft det godt, og sidst, jeg havde den på, skulle der ret stærke mandige fingre til at få den vredet op. Lige midt i en håndboldanalyse i går med en af vores håndboldeksperter sagde det rizz og så var hele ryggen blottet, siger Janni Pedersen til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Jens Ringgard, det søde væsen, hjalp mig med at få den op. Til gengæld er den smadret. Så blev det en grøn kjole. Håbets farve. Og det hjalp jo. Kunne i hvert fald sidde i grøn kjole med benene oppe på redaktionen og klappe af begejstring i samtlige 60 minutter.

Janni Pedersen har været ansat på TV 2 Nyhederne siden 2001 og har været vært på TV2 News siden stationens begyndelse i 2009.

Hun har i mange år være fagjournalist på krimi og retssager og er også ansat som vært på krimimagasinet 'Station 2' og magasinet 'Bag Forbrydelsen'.