TV2-vært skal giftes

Jesper Zølck siger ja til sin svenske kæreste

Tv-vært Jesper Zølck får snart papir på kæresten gennem to år. Foto: TV2
Tv-vært Jesper Zølck får snart papir på kæresten gennem to år. Foto: TV2

Tidligere vært på TV2 News Jesper Zølck skal giftes med sin svenske kæreste, Carina Bergfeldt, der er journalist på SVT.

Det afslører parrets fælles veninde Stéphanie Surrugue på sin Instagram-profil, hvor hun viser et billede af parrets bryllupsinvitation og beskriver, hvordan det var hende, der førte sine to venner sammen.

'Midt i den amerikanske valgkamp trådte jeg ud fra en restaurant i Washington D.C. med min svenske veninde @cbergfeldt - på terrassen sad en flok fra TV2, og jeg sagde: “Jesper, det her er Carina fra svensk tv - Carina, det her er Jesper fra dansk tv”', skriver hun.

Og mere var der åbenbart ikke brug for, for som Surrugue forklarer: 'The rest is history, en ægte kærlighedshistorie, endda. NU SKAL DE GIFTES'.

Jesper Zølck og Carina Bergfeldt får papir på hinanden om under en måned. Her ses de på arbejde for hver deres tv-kanal i Washington DC. Foto: Privat
Jesper Zølck og Carina Bergfeldt får papir på hinanden om under en måned. Her ses de på arbejde for hver deres tv-kanal i Washington DC. Foto: Privat
 

Se også: TV2-brøler: Fangede ikke aprilsnar

- Det bliver et 'yttepyttelittet' bryllup, som de siger det på svensk. Kun ganske få gæster, mest venner vi har samlet op i Washington DC og så flyver der to over Atlanten for at være med, fortæller han til Ekstra Bladet.

Om parrets Kirsten Giftekniv siger han følgende:

- Stéphanie har mange udmærkelser og er en stjerne til sit arbejde, men jeg rangerer stadig den korte introduktion for et par år siden som en af hendes største bedrifter. 

Tusind gange ja
I februar delte den 39-årige Carina Bergfeldt nyheden om, at parret var blevet forlovet på sin Instagram-profil.

'Tusind og atter tusind gange ja. Jeg har aldrig villet noget mere end at tilbringe resten af livet sammen med ham.

Om selve frieriet har hun tidligere forklaret følgende til Aftonbladet.

- Han friede på min fødselsdag 19. februar, så vi fejrede med at besøge tre smykkeforretninger for at kigge på ring, og siden spiste vi fødselsdagsmiddag, som forvandledes til en forlovelsesmiddag med venner om aftenen.

Parret siger ja til hinanden om under en måned - nemlig 22. juni.

Bor i USA
Jesper Zølck er for nyligt stoppet på TV2 og er nu freelancejournalist i Washington DC, hvor hans kommende kone er udstationeret.

- Jeg har lagt mit liv en del om for at kunne være i USA noget mere af indlysende grunde, og det harmonerede virkelig dårligt med en vagtplan, fortæller han.

Carina Bergfeldt har kontrakt i Washington DC frem til nytår. Herefter rykker parret til Stockholm.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere