TV2-vært tjener kassen på lejligheds-salg: Det skal han bruge overskuddet på

TV2-værten Mikkel Kryger tjener 1,5 million på at sælge lejligheden i København, og overskuddet skal bruges på at renovere deres nye hus

TV2-vært Mikkel Kryger og hustruen Mill Mynthe har solgt deres lejlighed på Østerbro. Foto: TV2/Per Arnesen
TV2-vært Mikkel Kryger og hustruen Mill Mynthe har solgt deres lejlighed på Østerbro. Foto: TV2/Per Arnesen

I slutningen af april skilte Mikkel Kryger og hans hustru, Mill Mynthe, sig af med deres taglejlighed på Østerbro i København.

De erhvervede sig lejligheden i 2014 for 3,4 millioner kroner og solgte den for 4,9 millioner.

Dermed kan de stikke 1,5 million kroner direkte ned i foret.

Det skriver TÆT PÅ.

Til Ekstra Bladet skriver den 35-årige 'Go' Morgen Danmark'-vært i en sms, at han og fruen vil bruge avancen på at renovere deres nye hus i Hellerup nord for København.

'Overskuddet fra lejligheden ryger i huset her. På sigt drømmer vi om nyt badeværelse. Mere spændende/ekstravagante planer med overskuddet har vi faktisk ikke', skriver han.

Han skriver yderligere, at han kommer til savne sin gamle bopæl.

'Det gik lynhurtigt med at få solgt lejligheden. Men den er virkelig også dejlig. Kommer trods alt til at savne den og livet i byen'.

Artiklen fortsætter under billedet.

Mikkel Kryger og Mill Mynthe. Foto: Mogens Flindt
Mikkel Kryger og Mill Mynthe. Foto: Mogens Flindt
 

Drøm om have
Parret har valgt at sælge lejligheden og flytte til Hellerup, da de gerne vil have roligere tilværelse.

'Vi flytter, fordi vi drømmer om mere plads, mere ro og mere natur. Vi har længe drømt at have en have. Give Max mulighed for at lege der og have den tid sammen', skriver værten.

De ekstra kvadratmeter og den tilhørende have gør det muligt, at Mikkel Kryger og Mill Mynthe kan udvide familien. Parret har lige nu sønnen Max sammen.

'Det er ikke et stort hus. Med større end lejligheden, ja. På sigt vil vi gerne have flere børn - men ikke lige nu og her. Men skønt med rammer nu, hvor der kan komme flere dejlige børn', skriver han.

Mikkel Kryger blev gift i sidste uge med sin lille søn som eneste vidne fra familien. Foto: TV2/Per Arnesen Danske kendte Go' Morgen Danmark-vært lidt hemmeligt gift

Lasse Sjørslev (til højre) havde en meget dramatisk arbejdsdag i 2012. Foto: TV2/Per Arnesen Danske kendte TV2-vært om sit mareridt-interview: Han besvimede i studiet