Tys-tys-kilden er stadig helt tæt på Se og Hør

Så sent som i lørdags var manden, der er udpeget som Se og Hørs hemmelige kilde, til fest med bladet i ParkenSe også: Er dette Se og Hørs tys-tys-kilde?Se også: Casper C: Kommer bag på mig hvis Qvortrup ikke var involveret

Det har hidtil fremgået, at samarbejdet med den såkaldte tys-tys-kilde, der på nærmest magisk vis kunne fremtrylle detaljerede kreditkort-oplysninger til Se og Hørs journalister foregik i perioden 2008 til 2012.

Men det sociale samkvem med den festglade it-specialist er langt fra stoppet i 2012.

I dagens udgave af Ekstra Bladet kan man læse, at den nuværende Se og Hør-journalist Kasper Kopping i følge oplysninger på Facebook helt frem til indeværende måned har haft hyppig kontakt til it-kilden.

Desuden bekræfter kilder over for Ekstra Bladet, at manden flere gange deltog i ugebladets årlige frokost i Grøften på Tivolis åbningsdag, og at han generelt yndede at være tæt på ugebladets journalister.

Til vinsmagning hos Aller
I november deltog den 45-årige it-specialist i et vinsmagningsarrangement i dne interne vinklub hos Aller Media, og han var med til et reality award-show i marts, som Se og Hør sponsorerede.

Desuden har Berlingske fået bekræftet, at to journalister og en fotograf fra Se og Hør samt den såkaldte tys-tys-kilde var akkrediteret for ugebladet ved Top Charlie-arrangementet i Parken i lørdags.

Berlingske har talt med den ene af de to journalister, som dog ikke ønsker at kommentere sagen. Men koncerten i Parken var ikke det første arrangement, som den hemmelige kilde har været med til for Se og Hør, siger journalisten.

En ven af huset
Se og Hørs chefredaktør Niels Pinborg, afviser at have kendskab til ugebladets formodede tys-tys-kilde. Og han fastholder sin uskyld i sagen, der i går fik Se og Hørs daværende chefredaktør Henrik Qvortrup til at trække sig som politisk kommentator på TV2.

- Hvis det er den mand, som tilsyneladende er mistænkt i medierne, kender jeg ham udelukkende af udseende og som en ven til en af journalisterne i huset. Hvis det viser sig, at der er noget om snakken, er jeg rystet og tager afstand fra metoderne, siger Pinborg til Berlingske.

- Jeg kan garantere dig, at der ikke har været sådan en kilde, siden jeg startede i huset, siger Niels Pinborg, som tiltrådte i efteråret 2013.

Se også: Skandaleforfatter: Qvortrup var min bedste chefSe også: Qvortrup opfordrede til ulovligheder i 2007