Udsat for nøgenbadning: - Vi har verdens sejeste svigerdøtre

Tv-værten er alt andet end blufærdig over for Louise og Ida. Nøgenbadning er intet problem

Mikkel Beha Erichsen prøver at give sine svigerdøtre masser af plads - selv når der er trængt på Havana eller Wallenberg. Foto: Ritzau Scanpix
Mikkel Beha Erichsen prøver at give sine svigerdøtre masser af plads - selv når der er trængt på Havana eller Wallenberg. Foto: Ritzau Scanpix

Mikkel Beha Erichsens tre sønner kunne trække vejret gennem en snorkel, før de smed bleen.

De er med andre ord vokset op med vand og vilde oceaner og har arvet deres fars og farfars passion for at sejle ud i verden og suge oplevelser til sig.

Meget af Emils, Theis' og Alfreds barndom og ungdom er foregået på meget få kvadratmeter ombord på Havana, men den tilværelse er ny for Louise og Ida, der er med på den ekspedition mod nord, som netop nu kan følges i TV2- programmet 'Kurs mod nord'.

Alfred, Emil, Mikkel, Theis og Marian er sammen på meget lidt plads, når de sejler verden rundt sammen. Alligevel går bølgerne ikke højt ombord. Foto: Havana Production/TV2 Danske kendte Mikkel Beha: Derfor skændes vi aldrig

Louise er kæreste med Mikkel Beha Erichsen og Marian Midés ældste søn, Emil, mens Ida danner par med Theis.

- Ida og Louise er ikke vokset op med at være så tæt sammen, som vi er i vores familie. Vi prøver at give dem al den plads, vi kan. Vi enormt opmærksomme på ikke at være for meget, Marian og jeg. Vi kan godt fylde meget i landskabet, siger Mikkel Beha Erichsen til Ekstra Bladet.

Svigerdatter Ida med en kæmpe kongekrabbe. Foto: Marian Midé/TV2
Svigerdatter Ida med en kæmpe kongekrabbe. Foto: Marian Midé/TV2

Den populære tv-vært fortæller, at han mindst en gang glemte alt om, at der var nye besætningsmedlemmer med på Havana.

- Da Emil og Theis var på deres jordomsejling, påmønstrede jeg på en lille ø i Indonesien. Det var virkelig varmt, og efter 20 minutter hoppede jeg i vandet med bar røv, for sådan plejer vi at gøre, griner 53-årige Mikkel Beha Erichsen, der ikke lige have tænkt over, at han netop havde mødt sin nye svigerdatter, Louise, for første gang.

- Emil hev mig til side og sagde: ’Det kunne du måske godt lige have ventet med det der'. Og det havde han ret i. Jeg følte mig bare hjemme og gjorde, som jeg plejer, siger Mikkel Beha Erichsen.

Mikkel Beha glæder sig til at blive farfar igen. Foto: TV2 Danske kendte Beha afslører stor nyhed på direkte tv

Heldigvis skal der mere end en bar røv til at slå både Louise og Ida ud af kurs.

- Vi har verdens sejeste svigerdøtre, fastslår Mikkel Beha Erichsen.

Emil og Louise højt mod nord. Foto: TV2
Emil og Louise højt mod nord. Foto: TV2

Han fortæller stolt, at Ida fik jagttegn som 16-årig, og at hun kom med et dyr, hun selv havde nedlagt, da han fyldte 50.

- Det er sgu da sejt, siger han og fortsætter.

- Og Louise hoppede i det iskolde vand ved Svalbard og svømmede med spækhuggere. De er bare seje, siger Mikkel Beha Erichsen.

Du kan følge Havana-skipperen og hans families tur nordpå i aften på TV2. Det er klokken 20.

Emil Midé Erichsen har inviteret Kevin Magnussen med på tur med Havana. Foto: TV2 Film, tv & radio Havana-Emil: - Jeg røg ned i det vildeste hul