Udskrevet: - Nu handler det om hvile

Stephanie fra 'Årgang 0' er kommet hjem, efter hun tidligere på ugen blev opereret

Stephanie Siguenza, der er kendt fra TV2s hverdagdokumanter 'Årgang 0' er blevet udskrevet. Tidligere på ugen måtte hun på operationsbordet, efter en cyste på hendes ene æggestok bristede.

Det er hendes mor, Christina Siguenza, der på sin Instagram-profil skriver den gode nyhed. Her takker hun for alle søde hilsner til Stephanie og skriver blandt andet følgende om udskrivelsen:

'Forløbet er gået fint. Hun har stadig lidt ondt. Men der afventes svar fra nogle blodprøver, så man kan blive lidt klogere.
Så nu handler det om masser af hvile, så Stephanie kan komme på højkant igen..... - og forhåbentlig kan deltage til min fødselsdag på tirsdag'.

Se også: Hasteopereret: 'Årgang 0'-stjerne indlagt akut  

Stephanie Siguenzas indlæggelse har været lidt en en rutsjebanetur, fortalte Christina Siguenza tidligere på ugen på Instagram.

'Kraftige smerter i forgårs. Operation i går. Ikke appendicit (blindtarmsbetæneldse, red.) alligevel — umiddelbart, men væske i bughulen. Dvs. ruptur af stor cyste på æggestok. Udskrivelse efter 2 timer. I dag flere smerter, anderledes smerter og temperaturforhøjelse. Nu genindlagt. Endnu engang OBS appendicit.... Kunne de ik bare have fjernet den blindtarm i går, da de var inde?! Ej, ved godt de ikke fjerner noget der ikke ser ud til at det burde fjernes. Jeg er bare lidt frustreret', skrev den tydeligt bekymret mor og fortsatte:

'Hader når ens børn bliver syge. Dog er hun den første af mine unger, der er blevet opereret. Selvom man er sygeplejerske og ved lidt om tingene, mister man alligevel en smule grebet, når det handler om ens eget afkom og sygdom. Heldigvis kender jeg personalet her på akutafdelingen Slagelse, da det er min tidligere arbejdsplads, og de gør deres bedste. Hun ligger på gangen'.

19-årige Stephanie Siguenza blev HF-student tidligere på sommeren og allerede flyttet hjemmefra. Hun bor sammen med sin kæreste Jeff og hans familie i Slagelse.

Stephanie Siguenza har indtil i år været en del af det populære TV2-program 'Årgang 0', hvor danskerne har fulgte en række danske familier og deres børn fra de blev født i 2000 til deres 18 års fødselsdag.

I forbindelse med afslutningen på programmet i år afslørede TV2, at de ville begynde med at optage en ny omgang 'Årgang 0' i 2020, hvor vi kommer til at kunne følge en række nye familier og deres liv på godt og ondt.

Se også: Vild 'Årgang 0'-nyhed: Tager 18 år mere

Stephanie Siguenza ønsker ikke at kommentere sin udskrivelse.