Udskyder brylluppet

Stjerneparret Remee og Mathilde Gøhler venter lidt endnu med deres bryllup på grund af travlhed

Remee og Mathilde Gøhler ved endnu ikke, hvornår brylluppet skal stå. Foto: Mogens Flindt
Remee og Mathilde Gøhler ved endnu ikke, hvornår brylluppet skal stå. Foto: Mogens Flindt

Det var planen, at den kendte producer og tidligere 'X Factor'-dommer Remee Jackman og supermodellen Mathilde Gøhler skulle sige ja til hinanden i år.

Men brylluppet bliver efter alt at dømme ikke til noget i 2019 alligevel.

Det fortalte parret, da Ekstra Bladet mødte dem til Elle Style Awards.

- Det går skidegodt. Vi bliver ved med at planlægge det samme bryllup, sagde 44-årige Remee med et grin til Ekstra Bladet og resten af den fremmødte presse.

Hugo Helmig har aflyst alle sine koncerter i 2019. Derfor er flere danske festivaler nu i gang med at finde nye løsninger. Foto: Per Lange DK MusikNYT - 14. maj. 2019 - kl. 16:12 Hjalmer redder Hugo Helmig

- Nu må vi se, om det bliver i år. Vi kommer hele tiden til et nyt sted, hvor der simpelthen sker så mange ting. Der sker så meget, der er i gang, og som lige tager fokus. Men vi ved, hvad der skal ske, og hvor det skal være, understregede Remee.

Remee og Mathilde ser frem til at blive gift, selvom de endnu ikke ved, hvornår det præcis bliver. Foto: Mogens Flindt
Remee og Mathilde ser frem til at blive gift, selvom de endnu ikke ved, hvornår det præcis bliver. Foto: Mogens Flindt
 

Holdes i udlandet
Ifølge Remee kommer brylluppet ikke til at blive holdt på dansk jord, men kirkeklokkerne kommer heller ikke til at ringe i Alanya i Tyrkiet, hvor han har et hus. Her bruger parret ellers en stor del af deres fritid.

Hvor præcis brylluppet skal stå, ville hitproduceren dog ikke komme nærmere ind på.

- Vi har ikke nogen dato, men vi har en lokation. Det bliver ikke i Danmark, medmindre vi pludselig overrasker os selv og gør noget vildt, sagde Remee med et smil.

Han ville dog gerne løfte sløret for, at brylluppet bliver i en kirke, og at det bliver et bryllup for de nærmeste.

- Det bliver stort i form af, at det er stort. Men ikke nødvendigvis i forhold til antallet af mennesker. Der er en kirke, der hvor vi vil holde det, og det synes jeg hænger godt sammen med at blive gift. Det bliver ikke på rådhuset. Det bliver heller ikke på mailordre, sagde han med et grin.

Hurtigt gravide
Tilbage i 2017 blev Remee og Mathilde Gøhler forlovet. Det skete på Nimb Brasseri i Tivoli i København, hvor Remee havde samlet deres familie og venner til et storstilet frieri.

Linse og Mikkel Kesslers shows 'The Kesslers' bliver alligevel ikke til noget. Foto: Philip Davali Danske kendte - 13. maj. 2019 - kl. 20:11 Linse aflyser alt: Dårlig stil!

Parret bekræftede deres forhold i september 2014 ved at dele billeder på de sociale medier af hinanden fra en ferie til den italienske kanalby Venedig.

Efter fire måneders forhold blev Mathilde Gøhler gravid, og i august 2015 kom datteren Kenya til verden - opkaldt efter det afrikanske land, hvor hun ifølge parret blev undfanget.

Se også: Dansk tv-kok skal skilles

Parret har netop været aktuelle i programmet 'Remee og Mathilde' på Kanal 5, hvor seerne kom tættere på dem og deres parforhold. Her afslørede de blandt andet, at de til at starte med holdt deres forhold hemmeligt.

- Første gang, vi mødtes, var vi begge ’committed’ i andre forhold, og vi er begge to loyale af natur, men jeg kan tydeligt huske, første gang hendes hånd strejfede mig, fortalte 44-årige Remee i dokumentarserien.

Her fortalte han også, at det var Mathilde Gøhler, der til at begynde med fik et godt øje til ham.

- Det var hende, der angreb mig. Det var ikke omvendt. Jeg kunne bare ikke finde nogen argumenter for at sige nej, fortæller Remee med et stort grin.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere