Ugeblad: Fetterlein får egen TV-serie

Den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein får sin egen komedie-serie. Det erfarer ugebladet HER&NU

Jetsetteren Frederik Fetterlein får sin egen komedie-serie. (Foto: Anthon Unger)
Jetsetteren Frederik Fetterlein får sin egen komedie-serie. (Foto: Anthon Unger)

Frederik Fetterlein er ikke ligefrem sky, når rampelyset vender hans retning.

Derfor er det heller ikke overraskende, at den tidligere tennisspiller nu bliver hovedpersonen i sin egen TV-serie.

Ugebladet HER&NU skriver torsdag, at indspilningerne til den tidligere tennisspillers nye komedie-serie begynder inden længe.

I serien, der får titlen 'Fetteren', følger man på bedste 'Klovn'-stil Frederik Fetterlein rundt og oplever, hvor vildt et liv, den 45-årige jetsetter lever, skriver ugebladet.

Fetterlein med sin kommende brud, Andrea. (Arkivfoto: Mogens Flindt). Danske kendte - 1. aug. 2015 - kl. 14:14 Fetterlein giftes i Kroatien

Komikeren Uffe Holm skal angiveligt spille Fetterleins manager, mens alle andre medvirkende kommer til at spille sig selv i serien, der får besøg af en masse store gæste-stjerne.

En kilde tæt på produktionen fortæller HER&NU, at en af de mange store stjerner, der dukker op, bliver den kommende 'Game of Thrones'-stjerne Pilou Asbæk.

33-årige Pilou Asbæk er nu på vej med et internationalt gennembrud med sin rolle i Game of Thrones.(Foto: Tariq Mikkel Khan) Filmnyheder - 7. sep. 2015 - kl. 15:34 Pirat Pilou: Det er en drømmerolle

Danskerne har tidligere kunne se den tidligere professionelle tennisspiller på TV-skærmen i programmer som 'Luksusfælden', Divaer i Junglen' og 'Tæsk En Kendt'.

Men hvor Fetterlein i de nævnte programmer kunne improvisere og derfor ikke behøvede at lære et manuskript udenad, bliver det noget anderledes i den kommende tv-serie, hvor han skal huske sine replikker.

Derfor er jetsetteren også begyndt at modtage undervisning i skuespil, skriver ugebladet.

flash - 10. maj. 2015 - kl. 11:52 TV: Så kikset var Fetterleins frieri