Ulvens nye liv: Slut med druk og damer

Jeg er blevet ældre og var træt af at feste, siger kongen af 'Paradise Hotel'

Ulven har haft sine problemer gennem tiden, blandt andet sad han med fodlænke. Men nu er han blevet voksen. (Foto: Ekstra Bladet)

- Det går super godt, der er travlt og det er rigtig dejligt. Det er dejligt bare at arbejde igennem.

Sådan lyder det fra den i dag 33-årige Peter Birch.

Da han var i 20’erne, blev han landskendt som Ulven Peter efter sin deltagelse i ’Paradise Hotel’, men i dag er det noget helt andet, der trækker for Ulven, der i november sammen med to andre gik sammen om låseservice-virksomheden Delocks.

- Min sande fortid er jo, at jeg er uddannet låsesmed, og det har jeg været i mange år. Jeg sagde op, da jeg kom hjem fra Mexico og 'Paradise Hotel', fordi det var svært at passe et hverdagsjob, når man samtidig festede mere eller mindre hver dag, siger Peter Birch, da Ekstra Bladet får ham i røret.

'En ugn og sød pige'. Sådan beskriver Ulven Peter 'Paradise'-Caroline. Foto: Anthon Unger Danske kendte - 6. sep. 2016 - kl. 08:52 Ulven Peter om 'Paradise'-Caroline: - Hun virker rigtig klog

Efter tiden på tv stod han i spidsen for flere københavnske natklubber, men det liv har han for alvor lagt bag sig, fortæller han.

- Jeg er blevet ældre og var træt af at feste. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst var i byen. Jeg har ikke længere tid til at ligge en hel søndag, hvor jeg ikke når andet end at spise en pizza. Faktisk tror jeg bare, at jeg har dyrket det for meget. Jeg er nok endelig ved at blive voksen og har indset, at jeg gerne vil have noget ud af mit liv.

Engang kunne man altid finde Peter Birch i højt humør i nattelivet. Foto: Jonas Olufson
Engang kunne man altid finde Peter Birch i højt humør i nattelivet. Foto: Jonas Olufson
 

I dag er han herre i eget hus. Sammen med de to andre i virksomheden opereres der primært i Københavnsområdet, hvor der hjælpes med alt fra døroplukninger til chips og adgangskort. Men det markante skifte betyder ikke, at han slapper mere af. Tværtimod.

Se også: Ulven og Ræven takker af efter 24 timer på skærmen

Han knokler mere, end han nogensinde har gjort før, men i modsætning til tidligere sker det nu primært i dagtimerne.

- Det har været rigtig dyrt, og der er ikke mange penge tilbage, men man kommer ikke sovende til det. Jeg lægger mine timer fra klokken syv om morgenen til klokken 23 om aftenen, og jeg kan ikke fakturere alle de timer, jeg er på arbejde. Jeg gør det her, fordi jeg kan lide det, siger Peter Birch og konstaterer:

- Der er stadig lang vej endnu, men det går den rigtige vej, og jeg kan da betale mine regninger. Jeg er et meget gladere menneske i dag, end jeg var før.

Mest læste i flash!
Hent flere