Vanvittig pris: Rigmand har købt et af Danmarks dyreste rækkehuse

Den tidligere Novo Nordisk-topchef Lars Rebien har betalt mere end 20 millioner for et rækkehus

Rækkehuset har masser af grøn udsigt. Foto: Claus Borg & Partner
Rækkehuset har masser af grøn udsigt. Foto: Claus Borg & Partner

Da et 300 kvadratmeter stort Klampenborg-rækkehus i efteråret ramte det danske boligmarked, var det til en pris på 21.950.000 kroner, hvilket var nok til at gøre det til det dyreste af sin slags på tidspunktet.

Nu er huset solgt.

Køberen er den tidligere direktør for Novo Nordisk, erhvervsmanden Lars Rebien Sørensen, der sammen med sin frue har købt huset for intet mindre end 20,5 millioner kroner. Det viser tinglysningen.

Det er ejendomsmægleren Claus Borg & Partner, der har stået for salget, og i salgsannoncen beskrev de huset som måske det allerbedste af de 'Engelske Rækkehuse'. Det skriver Boliga Kendte.

Kendte Verdens rigeste graver sig ned: Kom ned i de vanvittige luksuskældre

Ugeneret have
Ejendommen ligger nemlig i en eksklusiv rækkehus-enklave i Klampenborg og har en ugeneret have med kig til de nærtliggende grønne områder.

Lars Rebien stoppede som topchef for Novo Nordisk ved udgangen af 2016 efter at have været mere end 30 år i Novo-folden.

Lars Rebien kan nu kalde sig ejer af et af Danmarks dyreste rækkehuse. Foto: Melissa Kühn Hjerrild
Lars Rebien kan nu kalde sig ejer af et af Danmarks dyreste rækkehuse. Foto: Melissa Kühn Hjerrild
 

Tidligere på året blev det dog offentliggjort, at Rebien forbliver tæt på manegen - som den nye formand for Novo Fonden.

Handlen er blandt årets hidtil dyreste hussalg, men der er dog en anden kandidat til salg, der ifølge Boliga.dk kan gå hen og snuppe pladsen som årets dyreste rækkehus, hvis det bliver solgt til et beløb nær udbudsprisen.

I marts ramte et 267 kvadratmeter stort rækkehus på Sundvænget i Hellerup - meget tæt på Øresund - nemlig markedet med en pris på 28,5 millioner kroner.

Se rækkehuset HER