Veninde offentliggjorde afklædt Amalie

Som 15-årig blev realitystjernen ydmyget af tidligere veninde

Amalie kan ikke siges at være blufærdig længere, men som 15-årig blev hun nedtrykt over billeder, der viste hende letpåklædt. I februar i år fik Amalie malet på sine bryster. Grunden var, at hun skulle lave et photoshoot, hvor barmen skulle se større ud.

Allerede som 15-årig blev Amalie ramt af skyggesiden af den digitale tidsalder. Reality-stjernen fortæller nu om en begivenhed fra dengang, hun var 15 år, som stadig nager hende.

Sammen med en veninde havde hun taget billeder af sig selv kun iført undertøj. Men da de så blev uvenner, endte den uskyldige seance i et mareridt.

- Jeg havde egentlig ikke tænkt over, at min veninde stadig havde de her billeder, og for resten, hvem misbruger også hinanden, lige meget hvor meget uvenner man blev.

Se også: Amalie har klippet sit hår kort

- Jeg sad i biografen med min familie og pludselig begyndte folk at ringe og skrive til mig. Nøgenbillederne var kommet ud. Og ganske rigtig havde hun sendt alle de her billeder til sine kontakter og lagt dem ud offentlige steder, melder Amalie.

Hun blev ramt hårdt af offentliggørelsen.

- Jeg græd og græd og græd, jeg ville ikke i skole, fordi alle fra skolen havde også set dem. Det var meget forfærdeligt, og hendes forældre kom da også med blomster. Men hvad nu med mig. Det var jo mig, der var på billederne, det var mit navn, skriver Amalie.

Danske kendte - 20. jun. 2015 - kl. 10:05 Paradise-Amalie: Botox er jo medicin

Da hun efter tre dage i sengen vendte tilbage til skolen, var billederne blevet kopieret og hængt op på gangene.

- Det var så slemt, at nogle af drengene gik direkte ind i mit ansigt og sagde, hvor fed og klam jeg var.

- Når jeg skriver det her, tænker jeg så inderligt, at det ikke sker for andre. Det er det værste, et barn kan komme ud for.

Amalie har ikke siden haft kontakt til veninden.

Amalie var i 2013 var Amalie med i 'Paparazzi'. Her er et klip, hvor hun og hendes mor opdager, at de er på live-tv. Se det her.