Vennen: Jan Fogs enke helt knust

Charlotte Juul, der var gift med ejendomsmægleren, har svært ved at forstå, hvad der er sket

(Foto: Jan Sommer, Jan Unger, Ole Steen, Anthon Unger og Mogens Flindt)

Enken efter Jan Fog, Charlotte Juul, har svært ved at begribe, at manden, som hun giftede sig med den 3. december 2013 nu er væk for altid.

Det fortæller Pedro Heyman, der siden den kendte ejendomsmæglers pludselig død i sidste uge har talt jævnligt med hende. Selv har hun frabedt sig at tale med pressen i den svære tid.

- Charlotte har det ikke godt. Hun kan slet ikke fatte, hvad der er sket. Det kan vi andre sådan set heller ikke, siger han.

På lørdag siger venner og familie et sidste farvel til Jan Fog. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte - 27. apr. 2015 - kl. 12:55 Sådan bisættes Jan Fog

Charlotte Juul var gift med Jan Fog og er ifølge ejendomsmæglerens ven - naturligt nok - helt knust over sin mands pludselige dødsfald. (Privatfoto)
Charlotte Juul var gift med Jan Fog og er ifølge ejendomsmæglerens ven - naturligt nok - helt knust over sin mands pludselige dødsfald. (Privatfoto)

Se også: 'Usmageligt': Nu flyver gribbene over Fogs kunder

- Selvom de havde et lidt underligt ægteskab - et fornuftsægteskab - så elskede hun ham højt som sin allerbedste ven. Og det var han. Jan hjalp hende altid. De var pot og pande, men levede hver deres liv.

Charlotte Juul og Jan Fog var kærester som unge, men han formåede glemte aldrig sin 17 år yngre flamme. Derfor indgik de et platonisk ægteskab for lidt over to år siden.

- De boede ikke sammen, men de talte sammen hver dag – alle uges dage. Jan gjorde alt for hende og elskede, når hun var der til middag. Han havde det med Charlotte, som jeg har det med mine døtre. Der var ikke noget seksuelt mellem dem. De havde det bare rigtig godt sammen. Så det er hendes bedste ven, hun nu har mistet, siger Pedro Heyman.

Jan Fog døde pludseligt torsdag eftermiddag. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte - 24. apr. 2015 - kl. 21:02 Her er familiens afskedsbrev til Jan Fog

Læs meget mere om Jan Fogs sidste tid i EKSTRA:

Jan Fog vidste ifølge sin ven Pedro Hayman ikke, at han var tæt på at dø. (Foto: Jan Unger) Kendte Jan Fogs ven: Han vidste ikke, at han skulle dø nu

Mest læste i flash!
Hent flere