Video: Dansk rapper bestjålet midt under optagelse

To drenge på knallert stjal 4.000 kroner under optagelsen af rapperen USOs seneste musikvideo. Se optagelsen herunder

Her kan du se tyveriet for rullende kameraer

Under optagelserne af musikvideoen til den danske rappers USOs seneste single, 'Vi Er Så Fine', opstod der en episode ud over det sædvanlige.

I videoen medvirker, udover USO selv, to røvere og en lejemorder, som har en konfrontation med trukkede pistoler i slutningen af videoen.

Røverne med pistoler og lejemorderen er naturligvis skuespillere.

Inden konfrontationen har røverne været på rov i en kiosk, men med snurrende kameraer og trukkede pistoler bliver situationen angiveligt yderst virkelig.

To drenge på knallert havde nemlig opsnuset, at der var ægte penge involveret, og midt i optagelsen så de derfor deres snit til at snuppe pengene og køre derfra i en fart, ifølge Jon Nørgaard fra USOs managementbureau.

Ingen politianmeldelse
Ifølge Jon Nørgaard kom ingen til skade ved episoden, som natten mellem 3. og 4. august udspillede sig på Borups Plads i København.

Skuespillerne var dog en smule forvirrede efterfølgende.

De to drenge på knallert slap ifølge Jon Nørgaard væk med 4.000 kroner i kontanter, men det er ikke noget som folkene bag videoen ligger søvnløse over.

- Vi griner af episoden. Det er da komisk at være ved at optage et røveri, for så selv at ende med at blive bestjålet. Det drejer sig om 4.000 kroner, som selvfølgelig er en fin sum penge, men så længe ingen kom til skade går det nu nok, siger Jon Nørgaard.

De to drenges påståede tyveri er i øvrigt heller ikke blevet politianmeldt.

- Nej, vi har ikke tænkt os at anmelde drengene. Vi blev enige om, at dét at være med i en knallertbande måtte være straf nok i sig selv, lyder det fra manageren.

Kommunikationsmedarbjeder Henriette Jensen fra Københavns Politi bekræfter overfor Ekstra Bladet, at politiet efterfølgende ankom til stedet, og sagen er oprettet som en tyverisag.

Se videoen til 'Vi Er Så Fine', som er den første af flere videoer fra USOs kommende EP, herunder: