'Vild med dans'-Sarah viser formerne frem

Grünewalds fortid som model fornægter sig ikke

VMD-Sarah solbader. (Privatfoto).
VMD-Sarah solbader. (Privatfoto).

Vild med Dans-værten Sarah Grünewald havde en god modelkarriere inden, hun begyndte som tv-vært.

Nu viser hun på de sociale medier, hvorfor hun var en eftertragtet model med hele verdenen som sin arbejdsplads, inden tv-skærmen trak i hende.

Tilværelsen som model er nemlig ikke så forjættet, som mange tror, mener Grünewald.

Frække Sarah Grünewald i en lettere erotisk position.(Foto: Forrest & Bob,inc) Danske kendte - 23. apr. 2012 - kl. 18:15 Danmarks frækkeste tv-vært

- Det er et ensomt job, hvor man rejser meget. Jeg boede hele tiden i en kuffert, og så har jeg erkendt, at jeg kun er et tøjstativ, men jeg har brug for at komme af med mine meninger. Men i den verden skal man bare holde kæft. Det har jeg det svært med, har hun tidligere sagt til Ekstra Bladet om det specielle liv.

Tv-værten Sarah Grünewald viser det hele frem i reklamen. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Danske kendte - 24. apr. 2012 - kl. 11:13 TV: Sexede Sarah viser brysterne frem

Vejen til jobbet som tv-vært gik gennem deltagelsen i 'Kvægræs' på TV2.

- Og da jeg kom tilbage, opfordrede en Zuluchef mig til at søge jobbet på det her program. Så det var virkelig et tilfælde, siger hun.

Siden har hun også medvirket i film, ligesom hun har fået ansvaret for TV2s store satsning Vild med Dans, hvor hun som vært bliver betragtet af store dele af befolkningen.

Se også: Se billedet: TV2-Sarah topløs i Tim C.-video