'Vild med dans' scorer fodboldhelt

Denne sæsons ’Vild med dans’-hold er næsten komplet og tæller blandt andet en vaskeægte landsholdshelt

John 'Faxe' Jensen skal forsøge at fylde Allan Simonsens dansesko. (Foto: Claus Bonnerup)
John 'Faxe' Jensen skal forsøge at fylde Allan Simonsens dansesko. (Foto: Claus Bonnerup)

Se også: Folketingspolitiker i 'Vild med dans'

Se også: Sharin Foo i Vild med dans: Jeg skal se min frygt i øjnene

Hvis man går og drømmer om at se en ny Allan Simonsen i ’Vild med dans’ er man ifølge Ekstra Bladets oplysninger netop kommet drømmens opfyldelse et par dansetrin nærmere.

I den kommende omgang ’Vild med dans’ vil man nemlig kunne opleve EM 92-helten John ’Faxe’ Jensen drible rundt på dansegulvet – dog uden bold og med spejlblanke dansesko i stedet for fodboldstøvler.

Alt er på plads
Det var tirsdag ikke muligt for Ekstra Bladet at komme i kontakt med John ’Faxe’, men flere forskellige kilder bekræfter, at alt er på plads med hensyn til at få den pensionerede fodbold-kapacitet placeret på glatis midt i den bedste sendetid.

På grønsværen nåede de to fodboldstjerner Simonsen og ’Faxe’ aldrig at spille sammen, selv om det var tæt på. Den 24. september 1986 spillede Allan Simonsen nemlig sin sidste landskamp – en venskabskamp mod Vesttyskland i Københavns Idrætspark – der pudsigt nok samtidig blev ’Faxe’s første i landsholdstrøjen.

John ’Faxe’ har senest gjort sig ufrivviligt bemærket, da han i forbindelse med biograffilmen om danske EM-triumf i 1992 blev tilbudt at lade sig interviewe til filmmagasinet Ekko. 

Ifølge bladet krævede Faxe 25.000 kroner for at bruge tid og kræfter på interviewet, men nok så interessant var det, at bladet hævdede, at Faxe i samme åndedrag havde tilbudt, at betalingen kunne uden at skattefar blev involveret og samtidig sættes ned til 10.000 kroner.

’Faxe’ selv har ikke ønsket at kommentere Ekkos udlægning af den opsigtsvækkende interview-forhandling.

Rasmus Jarlov melder sig klar i tv-underholdningens tjeneste. (Foto: Jan Sommer)
Rasmus Jarlov melder sig klar i tv-underholdningens tjeneste. (Foto: Jan Sommer)

Festlig folketingspolitiker
Tirsdag aften sprang endnu en kendt personlighed til alles overraskelse ud af danseskabet, da den konservative toppolitiker Rasmus Jarlov pludselig på sin Facebook-profil forklarede, at han fulgte i Astrid Krags fodspor og blev årets politiske indslag på holdet af håbefulde amatørdansere, når TV 2 sparker næste omgang af den årlige dansefest i gang.

På sin Facebook-profil skriver Jarlov ganske ærligt, at han ikke kan danse, men at det ikke bekymrer ham synderligt, da det jo er en del af konceptet. Desuden regner han ikke med, at den heftige dansetræning ikke vil gå ud over det politiske arbejde, da træningen foregår om aftenen.

Hans begrundelse for at deltage er ganske enkel: ’En gang i mellem skal man jo bare have det sjovt. Så jeg sagde ja’.

Med John ’Faxe’ og Rasmus Jarlov på dansegulvet er i alt 10 af de 12 modige amatører nu offentliggjort.