Vild med dans-vinder: Nu er jeg professionel bokser

Sarah Mahfoud har fået sine vildeste drømme opfyldt i den seneste tid

Sarah Mahfoud tog fusen på alle da hun med Morten Kjeldgaard vandt 'Vild med dans'. Tiden må viser, om hun gør det sammen som proff. bokser. Ét er til gengæld sikkert; hun slår hårdt! Det fik vores reporter at føle efter finalen. (Video: Christian Ørtoft)

For godt halvanden måned siden sagde talsmanden for Gladsaxe Bokseklub, skuespilleren Thomas Bo Larsen, at klubben arbejdede ihærdigt på at få Sarah Mahfoud gjort professionel, og nu er det lykkedes.


En målrettet Sarah Mahfoud i bokseringen. Foto: Bildbyraan Photo Agency

- Jeg kan ikke beskrive, hvor glad jeg er. Det er noget, jeg har drømt om siden min teenagetid. Nu har jeg ikke bare vundet 'Vild med dans', jeg har også vundet i lotteriet ved at komme i stald hos Mogens Palle som professionel, kvindelig bokser. Det er så stort.

Se også: TV 2 tog fusen på 'Vild med dans'-vinder

 

Store overraskelser
Den 27-årige bokser overraskede hele Danmark ved at vinde 'Vild med dans' og blive hele landets dansedarling. Om hun kan skabe lige så store overraskelser i bokseringen, må tiden vise, når hun i begyndelsen af næste år, får sin debut som proffer.

Foreløbig kan hun som amatør skrive to nordiske og tre danske mesterskaber på visitkortet.

Se også: Vild med dans: Genial freestyle - eller tyveri?

- Jeg har søgt i stald hos Mogens Palle, fordi jeg mener, at det er det sted, hvor mine fremtidsmuligheder er bedst. Der er utroligt få professionelle, kvindelige boksere i Danmark - i Gladsaxe er jeg den eneste, men jeg satser naturligvis på at få erfaring med kvinder i min egen vægtklasse i udlandet, fortæller Sarah Mahfoud, der har vidst besked med sin nye status i to uger.


Sarah Mahfoud tror på en fremtid med kæresten Patrick Frantzen. Foto: Mogens Flindt

Håber på sponsorer
Den unge dansker med syrisk/færøsk baggrund vejer 57 kg (plus/minus), og hendes plan er på et eller andet tidspunkt at komme til at leve af boksningen.

Se også: Vild med dans: Se Sarah og Morten i færøsk sidestep

- Jeg vil være nødt til at arbejde ved siden af i starten. Selv om jeg er blevet hypet meget som følge af 'Vild med dans', vil der i hvert fald i begyndelsen ikke være sponsorer nok - men jeg håber da, at det vil ændre sig efterhånden som resultaterne ruller ind.

Se også: 'Vild med dans'-Sarah: Grimt fald under træning

Sarah Mahfoud arbejder som sosuassistent , men fra næste sommer begynder hun på sygeplejerskeuddannelsen.

Sygeplejerske
- Heldigvis kan jeg via min sosu-uddannelse få godskrevet noget merit, og derefter vil jeg læse via nettet. Men selvfølgelig skal jeg både aflevere opgaver, gå til eksamen og passe praktikforløb samtidig med, at jeg bokser. Men det skal nok gå. Jeg er målrettet og fokuseret, når det gælder, siger hun.

Se også: Kæmpekrise i 'Vild med dans'-træning

Værdifuld kæreste
Mahfouds kæreste Patrick Frantzen støtter hende på alle planer.

- Han troede på mig i 'Vild med dans', og han tror på mig som bokser. Hans evne til at være der for mig  er meget værdifuld. Og jeg ser sådan på det, at når han kan stå distancen, mens jeg kysser, danser og flirter i 'Vild med dans', så kan vores parforhold klare alt. Min drøm er at slå igennem som proffessionel bokser, og med hans støtte,  Mogens Palles know how og min egen stædighed , er den drøm forhåbentlig ikke uopnåelig.

Se også: Vild med dans: Mortens vilde hævn over Sarah

**

Faktaboks

 

Mogens Palle

Boksesportens grand old man: 82 år

Promotor-start: som 23-årig.

Debut: Med sin far Thorkild Palle i 1957 i KB Hallen

Skifte: Overlod i 1999 Palle-firmaet til datteren Bettina

Hæder:  Med virkning fra 2008 blev Mogens Palle inkluderet i Internationale Boxing Hall of Fame

 

 

 

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen