Vild retssag i gang: Kvinde ville forgifte Jon Dahls kone

En retssag er netop gået i gang mod en 29-årige kvinde, der de seneste fire år har forfulgt og chikaneret den tidligere danske landsholdsspiller

Jon Dahl Tomasson og hans kone Line Konsgaard har de seneste fire år været udsat for en særdeles påtrængende kvinde, der i disse dage er tiltalt for stalking i den hollandske storby Rotterdam. Foto: Mogens Flindt
Jon Dahl Tomasson og hans kone Line Konsgaard har de seneste fire år været udsat for en særdeles påtrængende kvinde, der i disse dage er tiltalt for stalking i den hollandske storby Rotterdam. Foto: Mogens Flindt

Assistenttræneren for den danske fodboldlandshold, Jon Dahl Tomasson, har haft andre og mere kedelige sager at beskæftige sig med end fodbold de seneste fire år.

Ifølge det hollandske medie AD.nl har Jon Dahl Tomasson og hans familie måttet håndtere en kvinde, der har forfulgt og chikaneret dem. Det skriver Se og Hør.

Kvinden skulle have udgivet sig for Jon Dahl Tomassons kone på det sociale medie Instagram og have påstået, at han var blevet skilt fra sin nuværende kone Line Kongsgaard.

Samtidig skulle kvinden have truet med, at hun ville forgifte assistenttrænerens kone, og at hun var den rigtige mor til Jon Dahl Tomassons to sønner Liam på fem og Luca på ni.

Det kom frem under retssagen mod den 29-årige kvinde fra den hollandske by Eindhoven.

 

Startede som en joke
Kvinden forklarede i retten, at det var startet som en 'joke', men at det hurtigt var blevet en besættelse for hende.

Anklageren har ifølge AD.nl krævet op til to måneders betinget fængsel og et forbud mod at komme til Rotterdam, hvor den danske assistenttræner til dagligt bor med sin familie.

Mediet har også været i kontakt med kvindens arbejdsgiver, der fortæller, at den 29-årige kan se frem til fyreseddel fra sit arbejde.

Frygtede besøg af kvinden
Ifølge en talsmand for Jon Dahl Tomasson og hans familie har de levet i frygt for, at den løgnagtige kvinde ville opsøge dem.

Tomasson ønsker ikke selv at gå ind i sagen, men har til AD.nl givet en kort kommentar.

- Det har været en voldsom årrække, der har været meget stressende for mig og min familie. Jeg håber, at vi kan lægge det bag os, når dommen er afsagt, siger Jon Dahl Tomasson til mediet.

Dommen mod kvinden forventes at falde om en uges tid.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at indhente yderligere kommentarer fra Jon Dahl Tomasson.