Vildt vægttab: Mads Mikkelsen brød sammen

Mads Mikkelsen brød helt sammen flere gange under optagelserne til filmen 'Arctic', hvor han blev ved med at tabe sig

Mads Mikkelsen havde det hårdt under optagelserne til filmen 'Arctic'. Foto: AP
Mads Mikkelsen havde det hårdt under optagelserne til filmen 'Arctic'. Foto: AP

Det kan være yderst hårdt at være skuespiller. Det måtte den danske skuespiller Mads Mikkelsen også erkende, da han var med i filmen 'Arctic'. Her brød han sammen flere gange.

Det fortæller han til Vice.

- Jeg blev ved med at tabe mig og blev tyndere og tyndere. Jeg havde absolut ingen energi og glemte helt at spise. Jeg skulle gøre ting, som ville have været hårde, selv når jeg er i topform. Jeg var helt drænet for energi, så jeg havde følelserne uden på tøjet. Derfor var nogle af scenerne også meget følelsesmæssigt krævende. Jeg brød sammen et par gange.

- Det, føler jeg, karakteren ville have gjort i de situationer. Men jeg bevarede alligevel kontrollen. Det var sådan lidt, ’Okay, nu bruger vi det her!’ Man bliver nødt til at arbejde med udmattelsen. Man tager det, som det kommer, siger Mads Mikkelsen.

Sofie Gråbøl, da Ekstra Bladet mødte hinanden på pressemødet forud for tv-serien Liberty. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Dansk skuespiller: Jeg bliver så provokeret

Vanskelige scener
Mads Mikkelsen har svært ved at vælge, hvilken scene som, han synes, var hårdest. 

- De var alle meget vanskelige på forskellige måder, nogle var bare fysisk hårde, siger skuespilleren.

Den 52-årige skuespiller spiller karakteren Overgård, som er ingeniør. Han forsøger at overleve på Nordpolen efter at være havareret med sit fly. 

Filmen har modtaget diverse roser, efter den fik premiere.

The Telegraph siger følgende om Mads Mikkelsens præstation i filmen.

- Mads Mikkelsen leverer en super stærk lektion i overlevelse.

Nu åbner Rudi Køhnke op for den angst, der har gjort, at han i længere tid har trukket sig fra offentligheden. Foto: Bjørn Stig Hansen Danske kendte Dansk skuespiller tager angstdæmpende medicin: Jeg er bange for, det koster mig karrieren