Voldsom sviner: Reality-fight taget til nye højder

Reality Awards satte atter engang ild til uvenskabet mellem Caroline Petersen og Fie Laursen

Fie Laursen og Caroline Petersen er atter havnet i en ordkrig. Foto: Stine Tidsvilde/ANTHON UNGER
Fie Laursen og Caroline Petersen er atter havnet i en ordkrig. Foto: Stine Tidsvilde/ANTHON UNGER

'Paradise Hotel'-vinderen Caroline Petersen, kendt som Onani-Caroline, har her til aften lanceret et nyt hårdt angreb på realitykollegaen Fie Laursen.

De to unge damer har tidligere hvæsset med kløerne af hinanden, og efter weekendens Reality Awards er striden brudt ud igen.

Her langede Caroline Petersen kraftigt ud efter Fie Laursen og gjorde det helt og aldeles tydeligt, at stridsøksen ikke er begravet, som det kan ses i interviewet herunder, der blev foretaget umiddelbart inden prisuddelingen blev skudt i gang.

Se Onani-Carolines angreb på Fie Laursen herover

Her kommenterede hun blandt andet på, at Fie Laursen har farvet sit hår blåt.

- Nej, blåt hår... Jeg ved ikke, hvad hun har gang i. Jeg tror ikke, Fie vinder noget. Jo, en kategori, hvor hendes ord, 'nu er jeg ærlig', kan komme i spil. 'Ærlig' og Fie, det ved vi jo godt, du ikke er. Hun er bare til grin, sagde Caroline på den røde løber.

Se interview med Fie Laursen herover.

Fie svarer igen
De barske kommentarer til Fie Laursens hår og senere på aftenen også det faktum, at Fie til prisuddelingen sprang ud som biseksuel, fik Fie Laursen til at lægge en video på YouTube. Med overskriften 'Mit svar til Caroline' svarede hun 'Paradise Hotel'-vinderen igen.

- Jeg har selv været, hvor Caroline er lige nu, hvor hun sviner folk til, hun sviner mig til alt, hun kan. Hun sviner mig endda til, efter jeg er sprunget ud og har gjort noget af det mest følsomme i hele mit liv. Så sviner hun mig til og kalder mig en løgner. Det synes jeg er usmageligt, siger Fie Laursen i videoen, hvor hun fortsætter:

- Lige nu er hun i et punkt i sit liv, som jeg selv har været i, så jeg ved godt, hvad hun laver, og når hun siger noget, ved jeg godt, hvorfor hun siger det. Det er for at komme ud i pressen, så folk tagger hinanden. Og det virker jo. Man kan jo håbe, at hun bliver ældre.

Fie Laursen på scenen, da hun modtog prisen for årets bemærkning. Foto: Stine Tidsvilde
Fie Laursen på scenen, da hun modtog prisen for årets bemærkning. Foto: Stine Tidsvilde
 

Det dummeste
Men der stoppede striden ikke. I aftenens Facebook-opslag går Caroline Petersen atter engang hårdt til Fie Laursen.

- Tak for opmærksomheden i din nye video om mig. Jeg vil til at starte med pointere, at jeg ikke gør grin med dig - det klarer du fint selv. Jeg siger bare, at jeg ikke tror på dig, fordi du altid siger det, som er værd at skrive om i pressen. Du siger, at du ikke har gjort mere ved vores 'bitchfight' fra sidst, fordi at du havde travlt. Travlt med hvad? Date psykopater, kvinder, få aborter og farve dit hår blåt?, skriver Caroline Petersen, der bestemt ikke lader Fie Laursen slippe så let.

- Du siger, at jeg er på det stadie, hvor du HAR været i dit liv. Det er jo det dummeste, som jeg nogensinde har hørt - du ligner og opfører dig som en, som er væltet ind i en blå bøtte maling med 180 km/t og taget skade af det. Det syge her er jo bare, at du er gået til ekstremerne.

Flere gange henviser hun til Fie Laursens to aborter - hvoraf den ene var en spontan-abort. Og hvis der skal være noget positivt ved, at Fie Laursen tog skridtet og sprang ud, så er det, mener Caroline, at der er nye historier på tegnebrættet.

- I det mindste er abort-problemet trods alt løst nu, hvor du er blevet lesbisk. Fie redder verden igen. Jeg glæder mig til at læse artiklen om, at du har valgt at få et donorbarn, slutter hun af.

Fie: Ingen bitchfight her

I en sms til Ekstra Bladet skriver Fie Laursen, at hun helt bevidst har valgt ikke at svine Caroline Petersen til i den video, hun lagde op. Hun har følgende kommentar til Carolines angreb.

- Jeg har selv været, hvor hun er. Sådan fungerer realityverdenen. Har man for lidt taletid, sviner man andre til. De unødvendige gnister har jeg ikke brug for, og derfor har jeg ikke svaret på noget fra andre i lang tid, skriver Fie Laursen.

- Jeg synes heller ikke, det er en bitchfight, der skal to til en tango, og jeg har intet dårligt sagt om hende siden vores fight langt tilbage.

Derudover henviser hun til de udtalelser, hun kom med i videoen, som du kan finde her.

1 af 2 Caroline Petersen fra 'Paradise Hotel' langer ud efter Fie Laursen. Foto: Anthon Unger
2 af 2 Fie Laursen og Caroline Petersen er atter havnet i en ordkrig. Foto: Stine Tidsvilde/ANTHON UNGER
58 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere