Voldsom trailer: Se Coster-Waldaus utrolige forvandling

Nikolaj Coster-Waldau forvandler sig i fængselsfilmen 'Shot Caller' fra pæn forretningsmand til hårdkogt tatoveret fuldblodsgangster

Man har sjældent set Nikolaj Coster-Waldau så vild, voldsom og voldelig som i den helt nye trailer til hans kommende film 'Shot Caller'. En fængselsfilm, hvor Coster-Waldau gennemgår en utrolig grad af fysisk forvandling fra den pæne forretningsmand Jacob Harlon, der i løbet af et fængselsophold forvandler sig til en fuldblods gangster-type med tatoveringer over hele kroppen. 

Filminstruktøren Ric Roman Waughs film 'Shot Caller' tager udgangspunkt i en tilfældig trafikulykke, hvor forretningsmanden Jacob Harlon efter nogle få drinks kører over for rødt lys og ind i en anden bil. Ulykken koster en passager i hans egen bil livet, og den pæne forreningsmand havner i et hårdkogt fængsel, hvor magtkampe og daglig vold styrer fængselslivet. Og snart bliver pæne Jacob forvandlet til fuldblods-gangsteren Money.

Stå op for dig selv
I trailerens start siger en ven i fængslet til Coster-Waldaus karakter Jacob Harlon:

- Jeg ved, at du er bange, men du er nødt til at vide det her. Du skal holde dig til de store drenge. Og du skal altid stå op for dig selv. For hvis du først bliver markeret som et offer, vil det aldrig slutte.

Og senere siger en anden:

- Et sted som det her kan du enten vælge at blive en kriger eller et offer. Det eneste, der betyder noget, er, at du kommer uskadt hjem til din familie igen.

Der er dog en lille krølle på halen. I filmens synops fremgår det nemlig også, at fuldblodsgangsteren Money af sine indsatte fængselsvenner presses til at fuldføre et sidste kriminelt job, da han bliver løsladt.

Udover Coster-Waldau tæller rollelisten også amerikanske skuespiller som Jon Bernthal, Lake Ball og Benjamin Bratt.