Whisky-Lee ramt af moralske tømmermænd: Derfor sletter han druk-videoer

Sidney Lee sletter alle drukvideoer på sin Facebook. Flere har kritiseret dem, men det er ikke derfor, Sidney Lee sletter sine 'slammer'-videoer

Cirkushesten Sidney Lee er tæmmet. Slut er det med at 'slamme' whisky og anden drikkelse af flasker med alkoholiske etiketter. På video forstås.

Danske kendte - 7. feb. 2018 - kl. 11:00 To flasker whiskey på to minutter: Det er lidt trist

Ikke fordi, at han er blevet 'hated', efter Ekstra Bladet i går bragte historien om, at den 39-årige reality-kendis underholder med sine evner til at indtage alkohol. Heller ikke fordi han egentlig fortryder. Nej, derimod er det fordi, at hans kæreste er kommet i problemer grundet videoerne, lader han nu forstå.

- Hun har fået virkelig meget 'hate'.

- Du er måske også blevet klogere?

- Narj, vi skulle have lavet en video, hvor jeg drak 24 Cult-shakere på en ølbon. Men det er aflyst. Der kommer ikke flere 'videos', fordi det går ud over hende. Hun er træt af, at være blevet rodet ind i det. Så jeg har slettet dem alle, siger han.

Ekstra Bladet kunne i går fortælle, hvordan flere eksperter kaldte det tåbeligt, når Sidney Lee for åben skærm drikker så meget alkohol, at det er livsfarligt. Uagtet om det var æblemost eller alkohol.

Hovedpersonen selv har da også fået kommentarer med på vejen:

- Jeg kan læse på 'comments', at mange er blevet sure. Der var rigtig meget 'hate' på den artikel, men der er også mange, som synes, at det er sjovt.

- Jeg vidste ikke, hvor det ville ende. Nu er de i alt blevet set af mere end en million, og så synes jeg, at det er sjovt. Det er jo faktisk et gammelt cirkustrick. Men der har været så meget 'hate' på det, og man kan godt blive lidt træt af, at folk skriver 'fuck dig', og at det er vildt uansvarligt. Og så har det ikke været så fedt for hende.

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen