Zobel scorer millioner på salg af palæ

Selvom Rigmor Zobel måtte barbere millioner af prisen, gav hendes hushandel et gedigent overskud

Rigmor Zobel kan mæske sig i overskuddet på op mod 3,8 millioner kroner fra sit seneste hussalg. Foto: All Over Press/Thomas Laursen
Rigmor Zobel kan mæske sig i overskuddet på op mod 3,8 millioner kroner fra sit seneste hussalg. Foto: All Over Press/Thomas Laursen

Rigmor Zobel har lige lavet en fed autograf.

Den stadfæster salget af hendes voluminøse villa med beliggenhed dybt inde i whiskybæltet - nærmere bestemt det mondæne Vedbæk nord for København.

Da Rigmor Zobel købte huset i 2007, betalte hun 14 millioner kroner for det, og eftersom det nu er blevet solgt for 17,8 millioner kroner, kan hun have tjent op mod 3,8 millioner kroner på salget.

Det viser onsdagens tinglysning af salget

Køberen er den tidligere Brøndby-direktør og nuværende direktør for den online tøjbutik Boozt.com, Harald Haraldsson.

Rigmor Zobel har efter alt at dømme dog haft nogle udgifter i forbindelse med sin investering. Få måneder efter købet blev et realkreditlån på 14,8 millioner kroner optaget i huset.

Et lån, som hun antageligt har betalt af på løbende, men som stadig er knyttet til huset.

Sådan ser noget af huset ud indefra. Foto: Boliga
Sådan ser noget af huset ud indefra. Foto: Boliga

Salgsprisen er dog ikke helt så høj, som den 48-årige advokat-uddannede jetsetter havde håbet på.

Da hun satte huset til salg sommeren 2017 krævede hun først 21 millioner kroner. Få måneder senere sænkede hun prisen med fem procent til 19,9 millioner kroner.

For de 17,8 millioner får Harald Haraldsson, der faktisk har adresse på samme vej blot få numre væk, ejerskab over villaens 10 værelser, der spreder sig over boligens i alt 345 kvadratmeter.

Se alle billederne af Rigmor Zobels villa her.

Grunden er i alt 2400 kvadratmeter. Foto: Home Charlottenlund
Grunden er i alt 2400 kvadratmeter. Foto: Home Charlottenlund

Huset har også en kælder, og grunden er i alt 2400 kvadratmeter.

Mens der er masser af plads og rige naboer at se frem til at møde, er ejerudgiften imidlertid ikke nær så spændende at have i vente.

Den ligger på næsten 18.000 kroner om måneden.

Rigmor Zobel er datter af den afdøde Peter Zobel, der var direktør i Codan og ejer af Bækkeskov Gods.

Hun har ikke boet i Danmark de sidste par år. Af folkeregisteret fremgår det, at hun flyttede til byen Montreux i Schweiz nytårsdag i 2015.

Fra sin adresse i Schweiz har hun en fantastisk udsigt til det smukke bjerglandskab, der omkranser byen, og ikke mindst søen Lac Léman, der ligger for foden af bjergene.

Rigmor Zobel har været fast ugebladstof i årtier, ligesom hun har deltaget prinsesse Marie og prins Joachims bryllup og har desuden arbejdet som model.

Ekstra Bladet arbejder på at få en reaktion fra Rigmor Zobel.