Endelig! Her er Mascha Vangs kæreste

Læserne af Mascha Vangs blog har længe gættet på, hvem hendes nye kæreste er. Nu afslører hun det endelig

Smukke Mascha Vang løfter endelig sløret for, hvem hendes nye kæreste er. Foto: Mogens Flindt
Smukke Mascha Vang løfter endelig sløret for, hvem hendes nye kæreste er. Foto: Mogens Flindt

Bloggeren Mascha Vang har fundet kærligheden endnu en gang.

Denne gang hedder han Troels og er jagerpilot.

Det fortæller hun på sin blog.

- Han er i mine øjne lidt en superhelt, når han til daglig passer på Danmark oppe i luftrummet, eller er på mission for en bedre verden. Jep, grøn flyverdragt… Need to say no more… Det bliver bare ikke meget sejere. Aller vigtigst, så giver han mig enorme sommerfugle i maven, får mig til at grine, føle mig tryg og glad på en helt fjollet måde, skriver hun på bloggen.

Da Ekstra Bladet mødte Mascha Vang til Zulu Awards i januar fortalte bloggeren ironisk nok, at hun ventede på, at der 'dumpede en superhelt ned fra himlen'.

- Jeg er stadig single. Jeg venter på, at der dumper en superhelt ned fra himlen. Er det for meget forlangt?, spurgte hun dengang.

Mascha Vang keder sig ikke, selvom hun ikke har en kæreste for tiden. Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 1. feb. 2018 - kl. 19:58 Mascha Vang: - Jeg er stadig single, meeeen...

Mascha Vang og kæresten Troels har begge børn fra tidligere forhold. Mascha Vang har datteren Hollie Nolia med racerkøreren Nicolas Kiesa, mens kæresten Troels er far til to.

- Vi har allerede haft nogle dejlige oplevelser sammen i både Danmark og udlandet, har mødt hinandens børn og lagt fælles planer – det bliver en god sommer! Jeg er meget glad, og meget forelsket, fortæller hun også på bloggen.