Anmeldelse: Bøllebank med bedstefar

Aldrende action-øgler tørner sammen i 'Run all night'

Far (Liam Neeson) og sønnike (Joel Kinnaman) løber hele natten på flugt fra den irske mafia. (Foto: SF FILM) TRYK PÅ PLAYER-IKONET OG SE FILMENS TRAILER

 
Run All Night. Instr.: Jaume Collet-Serra. Premiere d. 16. april 2014

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Se filmens trailer herover artiklen

Så er der håndmadder i luften og fræsende biljagter i New Yorks regnfulde gader.

Liam Neeson er lejemorderen Jimmy Colon, der har adskillige likvideringer på samvittigheden efter en livslang tjans hos den irske mafiaboss Shawn Maguire (Ed Harris, filmens bedste kort i øvrigt).

Stakkels Jimmy falder dog hurtigt i unåde hos chefen og må flygte over stok og sten sammen med sin surmulende, voksne søn Mike (Joel Kinnaman).

Sidst, Liam Neeson og instruktør Jaume Collet-Serra arbejdede sammen, var på thrilleren ’Non-stop’ (2014), og der er ikke nogen synderlig forskel på Neesons karakter i ’Run All Night’ og ’Non-Stop’. Det er bare mere af det samme.

LiamNeeson skyder og slår sig gennem endnu en film i 'Taken'-
serien. (Foto: Scanbox) Filmmagasinet - 8. jan. 2015 - kl. 10:46 Anmeldelse: Taken 3 er tomt tidsspilde

Slåskamp og snitsår
Vi får lidt snak og en smule persontegning. Så slåskamp og snitsår i ansigtet. Så løbes der lidt. Så køres der hurtigt, og så skyder de efter hinanden. Alt sammen, indtil kaos er ophørt, og den gode ro og orden kan genetableres.

’Run All Night’ leverer på sin vis en godkendt omgang ramasjang, hvor håndværket er i orden og tempoet i top. Historien i sig selv vinder dog næppe nogen priser for sin originalitet.

Den underholder udmærket, så længe den spiller, og er så hurtigt glemt igen.

Andet er vist heller ikke meningen.

Run All Night. Instr.: Jaume Collet-Serra. Medv.: Liam Neeson (68 år), Ed Harris (64 år), Nick Nolte (74 år), Joel Kinnaman (35 år) m.fl. 114 min. Premiere i 61 biografer

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!