Anmeldelse: Fars pivringe ferie

Det kører ikke for komedien 'Fars sygt fede bilferie'

Se traileren til 'Fars sygt fede bilferie

 
Fars sygt fede bilferie. Instr.: Jonathan Goldstein og John Francis Daley. Premiere d. 13. august 2015

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

'Fars fede ferie' var en moderat sjov komedie fra 1983 (der stadig bliver genudsendt langt mere, end godt er på diverse tv-kanaler), som blev efterfulgt af en stribe stedse mere ringe spin-offs.

Se også: Kan du kende Chevy Chase

Oprindeligt blev forældreparret spillet af Chevy Chase og Beverly D’Angelo, og de medvirker da også i en kort sekvens her, men ellers er løjerne overtaget af Ed Helms og Christina Applegate, der spiller næste generation i familien Griswold. Det bliver det ikke sjovere af.

'Fars sygt fede bilferie', som er instrueret af debutanterne Jonathan Goldstein og John Francis Daley, er et studie i fortærskede jokes, dårlig timing og slidte klicheer – gerne med adresse under bæltestedet – bygget op over groft skitserede figurer, som det hverken er værd at grine ad eller med. Verden er fuld af elendige film, og 'Fars sygt fede bilferie' hører til i det allernederste lag.

Helt igennem håbløst.

Fars sygt fede bilferie. Instr.: Jonathan Goldstein og John Francis Daley. Medv.: Ed Helms, Christina Applegate, Leslie Mann, Chris Hemsworth m.fl. 96 min. Premiere i 53 biografer

17 kommentarer
Vis kommentarer