Anmeldelse: Fart og frække damer

'The Transporter Refueled' er en tarvelig og tåbelig voldskomedie

Se traileren til 'The Transporter Refueled'

 
The Transporter Refueled. Instr.: Camille Delamarre. Premiere d. 17. september 2015

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Det har taget hele tre manuskriptforfattere, deriblandt franskmanden Luc Besson, at skrue plottet sammen til ’The Transporter Refueled’.

Luc Besson har i det seneste par år gjort det til sit varemærke at producere og medforfatte den ene tåbelige voldskomedie sammen efter den anden, og dette seneste skud på stammen er ingen undtagelse.

Se også: Fjol, vold og Robert De Niro

Den unge chauffør Frank Martin (Ed Skrein) befinder sig sammen med sin pensionerede farmand Frank Senior (Ray Stevenson) Chabanol) ved Den Franske Riviera, hvor de hurtigt bliver involveret i et par pæne prostitueredes blodige hævntogt mod en skruppelløs, russisk gangsterboss.

Vor helt Frank Martin er ikke blot en fiffig fartbølle, men også en veltrænet slagsbror, der ikke er bleg for at få knappet bukserne op, når de halvnøgne damer siger 'tak for hjælpen'. Og så er det vist meningen, at vi skal fnise som små børn, når Frank smadrer ansigtet på en bredskuldret bulderbasse med en gasflaske – men den udpenslede vold bliver hurtigt gabende kedeligt.

Se også: Anmeldelse: Vold og vrøvl med Scarlett Johansson

Et gadekryds
Filmen er i det hele taget et mærkværdigt gadekryds mellem Mr. Bean og en discount udgave af James Bond, og på trods af vellykkede sekvenser med smadrede politibiler, bliver det pænt ’nej tak’ herfra.

The Transporter Refueled. Instr.: Camille Delamarre. Medv.: Ed Skrein, Loan Chabanol, Tatiana Pajkovic m.fl. 96 min. Premiere d. 17. september 2015 i 41 biografer

3 kommentarer
Vis kommentarer