Anmeldelse: Hitman er noget shit, mand

De fantasiløse actionscener står i kø i den vrøvlende voldsfilm 'Hitman: Agent 47'

Se traileren til 'Hitman: Agent 47'

 
Hitman: Agent 47. Instr.: Aleksander Bach. Premiere d. 27. august 2015

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Xavier Gens lavede i 2007 filmen 'Hitman' baseret på det danskskabte computerspil af samme navn, men det håber producenterne af den aktuelle 'Hitman: Agent 47' åbenbart på, at vi nådigt har fortrængt, da man starter helt forfra her.

Anmeldelser - 30. nov. 2007 - kl. 10:38 Lejemorder med løst krudt

Uden at skulle gå i dybden – det ville også være en umulig opgave – er Hitman fortællingen om en genmodificeret lejemorder, klinisk renset for følelser. Her er han oppe mod en skrupelløs, international koncern, der er ude på at fremskaffe 'hemmeligheden' bag Agent 47, så de kan producere en hel hær af dræbermaskiner og i sidste ende overtage verdensherredømmet.

Forvrøvlet
Der er også noget med en kvinde. Selvfølgelig. Den forvrøvlede historie er dog mestendels en undskyldning for en endeløs række af overraskende fantasiløse actionscener og drab, der mest ligner noget fra en bedaget hi-tech reklamefilm. Og selv om Rubert Friend gør det glimrende i tv-serien 'Homeland', kan han intet stille op med sin flade figur her.

Det mere shit, man end Hitman og en understregning af, at vi endnu har til gode at se en god film baseret på et computerspil.

Og det er ikke fordi, man ikke har forsøgt. Mange gange.

Hitman: Agent 47. Instr.: Aleksander Bach. Medv.: Rupert Friend, Hannah Ware, Zachary Quinto, Ciarán Hinds m.fl. 96 min. Premiere i 52 biografer d. 27. august 2015

15 kommentarer
Vis kommentarer