Anmeldelse: Pjank med papfar

Sean Anders komediefilm savner en bedre kemi og timing mellem de to hovedroller

Se traileren til filmen her

Daddy’s Home. Instr.: Sean Anders. Premiere d. 14. januar 2016

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Skal man sige noget pænt om 'Daddy’s Home', må det være, at den er komplet renset for den vanlige type af imbecile prutte-vittigheder, der ellers ofte er højdepunktet i den typiske amerikanske komediefilm.

I 'Daddy’s Home' klovner Brad (Will Ferrell) og Dusty (Mark Wahlberg) rundt som henholdsvis papfar og biologisk far.

Mark Wahlberg-filmen kan ses i biografen fra den 16.juli. (Foto: AP) Intl. kendte - 26. jun. 2015 - kl. 19:50 Skuespiller rapper for første gang i 20 år

Brad har i sit nye forhold med Sarah (Linda Cardellini) taget de to mindre bonusbørn til sig, som var de hans egne. Dusty kommer pludselig på uventet besøg hos ekskonen, indlogerer sig i huset og puster sig op som den ’rigtige’ farmand.

De mange sketcher kredser emnemæssigt rundt om maskulinitet og kønsroller – og der da et par sjove scener i ny og næ – men helt grundlæggende savner filmen en mere sikker og bedre timing i den halvskøre replikudveksling mellem far et og far to.

Will Ferrell er set sjovere, end tilfældet er her, og Mark Wahlberg bliver godt nok aldrig det helt store talent inden for genren.

Sean Anders 'Daddy’s Home' er bestemt ikke nogen katastrofe af en komediefilm, men helt grundlæggende er der alt for langt mellem de høje grin i løbet af de 96 minutter.

Jim Benett (Mark Wahlberg) lever et farligt dobbeltliv i Rupert Wyatts udmærket genindspilning af 'The Gambler' fra 1974. (Foto: UIP) Filmanmeldelser - 1. jan. 2015 - kl. 13:39 Anmeldelse: Spillefugl på glatis

Daddy’s Home. Instr.: Sean Anders. Medv.: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini m.fl. 96 min. Premiere d. 14. januar 2016

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere