Film om sexafhængige holder det meste af vejen

'Thanks for sharing' leverer mange tåkrummende og morsomme optrin

Den kontrollerede Phoebe (Gwyneth Paltrow) får den tidligere sexafhængige Adam (Mark Ruffalo) i problemer i dramakomedien 'Thanks for sharing'. (Foto: Scanbox)
Den kontrollerede Phoebe (Gwyneth Paltrow) får den tidligere sexafhængige Adam (Mark Ruffalo) i problemer i dramakomedien 'Thanks for sharing'. (Foto: Scanbox)

'Thanks For Sharing'. Instr.: Stuart Blumberg. Medv.: Mark Ruffalo, Gwyneth Paltrow, Tim Robbins, Pink m.fl. 112 min. Premiere i dag i 15 biografer

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

At sexafhængighed kan være en alvorlig sag så vi for et par år siden i Steve McQueens stærke drama ’Shame’, og selv om debuterende instruktør Stuart Blumberg (der tidligere har leveret manuskript til bl.a. ’The Kids Are Allright’) bestemt ikke forklejner sygdommens komplikationer er tonen trods alt noget lettere i ’Thanks For Sharing’.

Adam (Mark Ruffalo), der førhen kneppede alt, der var i bevægelse, har ved hjælp af 12-trins programmet holdt slamberten indenbords i fem år, men støder ind i problemer, da han indleder et forhold til den kontrollerede Phoebe (Gwyneth Paltrow).

Omkring dem cirkler en stribe interessante bifigurer ikke mindst altid gode Tim Robbins som hans mentor og så en overraskende god Pink, der simpelthen stjæler hver eneste scene. Hun burde måske seriøst overveje et karriereskift.

’Thanks For Sharing’ er måske lidt vaklende i konstruktionen og kan ikke helt finde balancen mellem det seriøse og det komiske, men man er aldrig i tvivl om, at dens hjerte banker det rigtige sted. Og beskrivelserne af møderne mellem de sexafhængige er hele vejen igennem tåkrummende morsomme.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere