Anmeldelse: Kevin Costner er pinlig i Paris

'3 days to kill' er en sentimental, ulildelig føle-føle film pakket ind i meningsløs action

Agent Ethan Renner (Kevin Costner) har endnu et ømt og tåkrummende øjeblik med sin vrisne teenagedatter. (Foto: Scanbox)
Agent Ethan Renner (Kevin Costner) har endnu et ømt og tåkrummende øjeblik med sin vrisne teenagedatter. (Foto: Scanbox)

'3 days to kill'. Instr.: McG. Medv.: Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen. 117 min. Premiere d. 8. maj 2014 i 22 biografer

Se filmens trailer herover artiklen
_____________________________

Den syge CIA-agent Ethan Renner (Kevin Costner) vender tilbage til Paris efter fem år i udlandet, væk fra sin fraskilte kone Christine (Connie Nielsen) og teenagedatteren Zooey (Hailee Steinfeld).

Hans drøm er at få genskabt nærværet til datteren, inden han stiller træskoene. Ethan har kun få uger tilbage at leve i, hvis ikke det lige var, fordi den onde CIA-chef er i besiddelse af et helbredende serum, der kan forlænge hans liv. Prisen for et skud medicin er naturligvis, at agenten mod sin vilje skal plaffe løs i den franske storbys gader i jagten på den psykopatiske våbensmugler ’The Wolf ’.

Pinlig og sentimental
’3 days to kill’ starter med voldsomme eksplosioner og skuddueller, men når røgen fra action-sekvenserne har lagt sig, tager en anden fortælling over: En pinlig, sentimental historie om en agent-far, der forsøger at række ud efter et tøsefornærmet pigebarn.

Det er den amerikanske instruktør McG (’Terminator Salvation’, ’Charlie’s Angels’), som har skabt dette ulidelige makværk, baseret på en idé og med manuskript af franskmanden Luc Besson (bl.a ’Arthur og Minimoyserne’).

Her æltes meningsløs vold, sort humor og følsomt drama sammen til en uspiselig og klistret dej, der hæver i to tåkrummende timer og fiser ud i det rene ingenting.

0 kommentarer
Vis kommentarer