Jennifer Aniston i endnu en katastrofe

'Office Christmas Party' er endnu en såkaldt julekomedie, der prøver at overdøve tomheden med larmende platheder

Se traileren til 'Office Christmas Party' her:

'Office Christmas Party'. Instr.: Will Speck & Josh Gordon. 105 min. Premiere 8. december landet over.

1
4.3
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget

Der er måske nogen derude, der kan huske - eller endnu ikke fortrængt - den danske komedie 'Julefrokosten' fra 2009 (eller den endnu ældre variant fra 1976). I så fald ved man nogenlunde, hvad der er i vente i den såkaldte komedie 'Office Christmas Party', der er omtrent lige så morsom som at strande på motorvejen en bundfrossen julenat med bilen fuld af unger og pakker.

Hvad pointen er, skal jeg ikke gøre mig klog på, men det gavepapirstynde plot er noget med en afdeling af et it-firma, der har problemer med økonomien, og derfor trues med lukning af direktøren fra helvede (Jennifer Aniston). Katastrofen kan kun afværges ved at en større ordre reddes i hus i sidste øjeblik, hvilket af ikke synderligt indlysende årsager kun kan komme i stand ved at man kaster alle kræfter ind i at stable en episk julefest på benene.

Se også: 'Friends'-darling dyrkede sex på fly

Det bliver altså undskyldningen for en alenlang række af forudsigelige optrin, der alle inkluderer varierende grader af alkohol, sex, kropsvæsker, stereotyper, stoffer, vold og hærgen. Der diskes ikke op med en eneste original ide eller tanke undervejs og det hele er skruet sammen ud fra devisen, at hvis det går  hurtigt og larmer meget, er der nok ikke nogen, der opdager den forstemmende tomhed og kynisme, som gennemsyrer projektet.

Se også: Jennifer Aniston skulle skamme sig: Nu taler hun ud

Det instruerende makkerpar Will Speck og Josh Gordon kom ganske godt fra start med den gakkede 'Blades of Glory', men siden er det gået ned af bakke, og her rammer de i den grad bunden af juletønden. Og Jennifer Aniston får igen bevidst, at man sagtens kan gøre karriere i Hollywood uden at have den mindste fornemmelse for skuespillets kunst.

Hvis valget står mellem hæmorider og et gensyn med denne, tror jeg, at førstnævnte vinder   

Medv.: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn, Courtney B. Vance m.fl.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen