Jupiter Ascending: Flotte luftkasteller

De flotte billeder i 'Jupiter Ascending' er desværre bundet sammen af en tåbelig historie

Se filmens trailer her

 
'Jupiter Ascending'. Instr.: Lana og Andy Wachowski. Premiere i biografer landet over i dag

Wachowski-parret er ikke just kendt for deres små armbevægelser, men siden den første 'Matrix'-film har der ikke været megen substans i luftkastellerne. Det gælder desværre også science fiction-eventyret 'Jupiter Ascending', der rummer en lang række svimlende flotte billeder, der havde været en bedre sag værdig.

Rengøringskonen Jupiter Jones (Mila Kunis) blev ved fødslen spået en noget mere spektakulær skæbne, og profetien går søreme i opfyldelse, da det viser sig, at hun er intet mindre end en reinkarnation af dronningen af hele universet (hvoraf Jorden blot viser sig at være en slags genetisk forrådskammer), hvis søskende også er ude efter den store arv. Og så har vi balladen.

Uklarheden i den kulørte blanding af lommefilosofi, floskler og en flæbende sentimental kærlighedshistorie forsøges uden held overdøvet af endeløse eksplosioner og imponerende computereffekter. Måske man skulle overveje at bruge blot en brøkdel af det enorme budget på en manuskriptforfatter næste gang.

'Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed' er ikke dyb kunst, men god underholdning. (Foto: 20th Century Fox) Filmanmeldelser Anmeldelse: Fantasifulde historiske løjer

0 kommentarer
Vis kommentarer