51-årig Bond-babe: Skønhed kommer indefra

51-årige Monica Belluci er stolt over at være historiens ældste Bond-babe

Monica Belluci er kvindetypen, der ikke kan stige ud af en bil, uden at det er sexet. (Foto: Enfoque)l
Monica Belluci er kvindetypen, der ikke kan stige ud af en bil, uden at det er sexet. (Foto: Enfoque)l

LONDON(Ekstra Bladet): Den italienske skuespillerinde Monica Belluci fik sit helt store gennembrud i filminstruktøren Giuseppe Tornatores film ’Malena’ fra år 2000 , hvor hun sprang ud som den smukke sexede krigs-enke Malena, der i en lille italiensk landsby under Den Anden Verdenskrig får mændene til at savle og kvinderne til at hvine af foragt.

Belluci var på det tidspunkt allerede en anerkendt model, der arbejdede for både Dolce & Gabbana og det franske magasin Elle. Men rollen som Malena gjorde lynhurtigt Monica Belluci til et internationalt sex-symbol, der flere gange blev udnævnt som en af det hotteste kvinder i verden.

Og her nu 15 år efter som 51-årig kan hun stadig imponere det modsatte køn og springer oven i købet ud som filmhistoriens ældste Bond-babe i den nye Bond-film ’Spectre’.

Jesper Christensen er i en meget sølle forfatning i rollen som Mr. White, der er i dyb krise i den nye Bond-film 'Spectre'. (Foto: SF Film) Filmnyheder - 25. okt. 2015 - kl. 07:08 Ja, Bond dræbte Jesper

Belluci, Daniel Craig og Lea Seydoux i London.(Foto: AP)
Belluci, Daniel Craig og Lea Seydoux i London.(Foto: AP)
 

Lidenskabelig sex med Bond
- Man kan sagtens være over 50 år og stadig være smuk og udstråle sensualitet og femininitet. At være smuk har ikke kun noget at gøre med det fysiske udtryk. Skønhed er også noget, der kommer indefra, siger Monica Belluci til Ekstra Bladet med sin dybe italienske accent og tilføjer:

- Jeg er stolt over, at filminstruktøren Sam Mendes valgte mig til rollen. Jeg ser det selv som et statement om, at kvinder i min alder med rynker og synlig alder stadig kan være attråværdige og bruges i diverse filmroller, forklarer Monica Belluci, der i filmen i rollen som den italienske forbryder-enke Lucia oven i købet har et lidenskabeligt kort forhold til James Bond. Et forhold, der med stor overbevisning understreger, at sex ikke nødvendigvis behøver at være en lukket bog, bare fordi man har passeret de 50 år.

- Mine scener med Daniel Craig kan måske virke provokerende på nogle, fordi det er første gang nogensinde, at man ser en så gammel kvinde i James Bonds arme. Men jeg synes, at det er modigt, smukt og nyt signal at sende.

For Monica Belluci var det i øvrigt ikke særlig svært at lave filmens erotiske sex-scene med Daniel Craig:

- Det kan nogen gange være svært at være intim med en person, som du ikke kender særlig godt. Men med Daniel Craig var det meget let, fordi han er en vaskeægte gentleman. Har har både noget farligt og noget delikat over sig. Han kan ligne en person, der lige er kommet ud af fængslet og samtidigt se meget elegant ud. Og med den dualitet har han skabt den mere rå moderne James Bond, forklarer Belluci, der siden 1999 har været gift med den franske skuespiller Vincent Cassel, som hun har to døtre med. Parret blev dog separeret for to år siden.

Daniel Craig i en dramatisk scene fra den nye Bond-film ’Spectre’ i et snelandskab.(Foto: SF Film) Filmnyheder - 24. okt. 2015 - kl. 16:59 James Bond til Ekstra Bladet: Det rager ikke jer!

Fik to døtre i sen alder
Hvordan har du det selv med at blive ældre?

- At blive ældre kan have nogle fordele. Jeg fik min første datter, da jeg var 40 og min anden datter, da jeg var 45. Og da jeg var 20 år gammel, tænkte jeg slet ikke på, at de mest vidunderlige tidspunkter i mit liv ville blive, når jeg var 40 og 45 år. Når man bliver ældre lærer man så mange ting. Ungdommens skønhed forsvinder selvfølgelig, siger Belluci og tilføjer:

- I øvrigt er jeg ikke en Bond-babe. Jeg er en Bond-lady.

Se også: I et halvt år troede jeg at jeg var død

Belluci poserede nøgen på forsiden af magasinet Maxim i forbindelse med en af sine graviditeter.(Foto: Faksemile/PR Foto)
Belluci poserede nøgen på forsiden af magasinet Maxim i forbindelse med en af sine graviditeter.(Foto: Faksemile/PR Foto)
 

Lea Seydoux og Moncia Belluci på den røde løber til Bond-galla i London.(Foto: AP)
Lea Seydoux og Moncia Belluci på den røde løber til Bond-galla i London.(Foto: AP)
 

Belluci i en scene fra Bond-filmen 'Spectre'.(Foto: SF Film)
Belluci i en scene fra Bond-filmen 'Spectre'.(Foto: SF Film)
 

 

1 af 5 Belluci poserede nøgen på forsiden af magasinet Maxim i forbindelse med en af sine graviditeter.(Foto: Faksemile/PR Foto)
2 af 5 Lea Seydoux og Moncia Belluci på den røde løber til Bond-galla i London.(Foto: AP)
3 af 5 Belluci i en scene fra Bond-filmen 'Spectre'.(Foto: SF Film)
4 af 5 Belluci, Daniel Craig og Lea Seydoux i London.(Foto: AP)
5 af 5 Monica Belluci er kvindetypen, der ikke kan stige ud af en bil, uden at det er sexet. (Foto: Enfoque)l
9 kommentarer
Vis kommentarer