Stjernecast i ny 'Far til fire'-film

Bodil Jørgensen, Kurt Ravn og Jesper Asholt er blandt navnene i ny film

Kurt Ravn, Bodil Jørgensen, Giacomo Campeotto og jesper Asholt. Foto: PR
Kurt Ravn, Bodil Jørgensen, Giacomo Campeotto og jesper Asholt. Foto: PR

Jesper Asholt er faren, Onkel Anders og Onkel Sofus spilles af Kurt Ravn, Fru Sejersen har nu fået Bodil Jørgensens skikkelse.

Det er bare nogle af de fornyelser, der er sket til den kommende 'Far til fire'-film.Hele det samlede cast med elefant Bodil Ipsen i front. Foto: PR
Hele det samlede cast med elefant Bodil Ipsen i front. Foto: PR
I filmen 'Onkel Sofus vender tilbage' hedder instruktøren Giacomo Campeotto, og han skal optage den nye familiefilm på otte uger i Københavnsområdet.

'Far til fire'-filmene er sjældent anmeldernes kop te, men de er folkelige, og det betyder, at der i snit går ca. 400.000 danskere ind og ser de glade familiefilm.

Læs også:

Se også: Far til fire i sneen

Børnene til denne film er også nye. Lille Per spilles af Sigurd Philip Dalgas. Søs er Emilie Werner Semmelroth, Mie er Karoline Hamm, og Ole har fået skikkelse af Rasmus Bardram Johnbeck.

Handlingen udspiller sig bl.a. på et dyrskue. Hele familien skal på dyrskuet hjælpe Onkel Sofus fra Australien med at vinde en prestigefyldt malkekonkurrence. Det er hårdt arbejde, når præmiekoen ikke giver mælk, og Onkel Sofus viser sig at være en sur og krævende mand, der trænger til at lære lidt om, hvordan man opfører sig i en rigtig familie.

Filmen har premiere til vinterferien 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer