Slavefilm fik Oprah til at bryde sammen

Talkshow-værten Oprah Winfrey blev så berørt af ny film om afroamerikanske slaver, at hun begyndte at stortude under interview.

Nogle oplevelser er så bevægende, at blot det mindste minde om dem får os til at lade som om, vi bare har fået noget i øjet.

Sådan en oplevelse var det at se instruktøren Steve McQueens nyeste film, "12 Years a Slave", for den afroamerikanske talkshow-vært og mediemogul Oprah Winfrey. Og det blev tydeligt under et nyligt interview med BBC, hvor Oprah knap kunne finde ordene frem.

Se også: Ekspedient til Oprah: For dyr til dig

 

- Det er umuligt for mig at tale om den. Jeg kan ikke tale om den. Altødelæggende, sagde hun og måtte kæmpe med at holde tydelige tårer tilbage.

Tårerne skulle dog forstås på en yderst positiv måde. Værtinden er nemlig glad for, at så mange film har taget de undertrykte slavers rettigheder op de seneste par år.

- Jeg tror, at alt har sin tid, og jeg er så glad for den her tid. Det, at alle de her film kommer frem i år, er virkelig, virkelig spændende. Folk er klar til at høre det, fortalte den 59-årige Oprah Winfrey, der voksede op i sydstaten Mississippi fem år efter, de sidste raceopdelte skoler blev omlagt.

- Var jeg blevet født fem år tidligere, så ville jeg ikke have fået et eneste af de goder, jeg er blevet velsignet med for at kunne være succesrig, forklarede den berørte værtinde.

Andre repræsentanter fra den afroamerikanske minoritet som Kanye West og Sean "Diddy" Combs har også udtalt sig positivt om den mulige Oscar-vinder.

Se også: Oprah Winfrey: Nr. 1 på Forbes’ liste

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere