Tænkte på nabo-sex før filmrolle

Fifty Shades of Grey-skuespillerinden Dakota Johnson spejdede efter nabo-sex, da hun fik et bekræftende telefonopkald omkring sin rolle i Fifty Shades of Grey-filmen

Dakota Johnson tænkte på sex, da hun fik rollen i Fifty Shades of Grey.(Foto: AP)
Dakota Johnson tænkte på sex, da hun fik rollen i Fifty Shades of Grey.(Foto: AP)

Nogen gange kan livet være ganske pudsigt. Især når tanker og virkelighed pludselig smelter sammen i mærkelige kombinationer. Således skete det for skuespillerinden Dakota Johnson, der nu afslører, at hun faktisk stod og så over mod nogle nabo-vinduer og spekulerede på, om der var nogel af dem, der dyrkede sex samtidigt med, at hun modtog et bekræftende opkald fra et filmselskab om, at hun havde fået sin ønskerolle som Anastacia i filmen 'Fifty Shades of Grey', der er bygget på E.L. James bestsellerroman af samme navn.

Til Entertainment Weekly siger den 24-årige Dakota:

- Telefonen ringede samtidigt med, at jeg kiggede overmod lejlighederne på den anden side af gaden. Jeg så på alle disse forskellige mennesker i de forskellige vinduer. Og jeg tænkte: Hvor ville det være skægt, hvis der var nogen af dem, der havde sex netop nu.

I 'Fifty Shades of Grey' spiller Dakota Johnson rollen som collegestudenten Anastacia, der bliver forført af den sadomasokistiske mangemillionær Christian Grey. Skuespilleren fortæller, at hun blev fuldstændig mundlam, da hun fik den eftertragtede rolle, som hun havde arbejdet benhårdt for at få.

 

Min hund faldt i søvn
- Jeg husker, at der blev sagt: Du har fået rollen, siger Dakota og tilføjer:

- Jeg var så lettet. Og så begyndte jeg bare at græde og græde af lykke. Vandet stod bogstaveligt ud af mine øjne, fordi jeg havde været så stresset. Og på sengen lige ved siden af mig lå min store hund, og den faldt langsomt i søvn. Det var et meget specielt øjeblik i mit liv. Og hunden var fucking ligeglad med, hvad der skete, siger Dakota.

Rollen som Christian Grey skal spilles af Jamie Dornan. Det var ellers Charlie Hunnam kendt fra tv-serien 'Sons of Anarchy', der havde fået rollen, men han sprang fra.

Se også: Hovedperson dropper Fifty Shades-film

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere