Trier-trailer er 'Breaking News' i USA

Traileren til Lars von Triers kommende film 'Nymphomaniac' er 'breaking news' i nogle af de største filmmedier i verden

En flot og fræk sex-scene fra Triers kommende film 'Nymphomaniac'.(Foto: Zentropa)
En flot og fræk sex-scene fra Triers kommende film 'Nymphomaniac'.(Foto: Zentropa)

Under det berømte presseudtryk Breaking News, der benyttes, når der virkelig er tale om en stor nyhed, skrev verdens største filmblad for godt en time siden historien om, at Lars von Triers nye trailer til hans kommende film 'Nymphomaniac' er blevet offentliggjort.

Se også: Flot sex og humor i traileren til Nymphomaniac

Variety brugte overskriften ''Nymphomaniac' Trailer: Lars Von Trier's Epic Gets Sex-Soaked Preview'(Lars Von Trier's episke film får sex-fyldt forspil). Og Variety skrev blandt andet:

- Og den er nøjagtigt, som du havde forventet. Traileren viser adskillige sex-scener og indeholder også nøgenhed, så den er helt sikker 'forbudt for børn', skrev Variety om traileren.

Se også: Nye orgasme-billeder fra 'Nymphomaniac'

 

pakket med sex
Hollywood Reporter var også hurtigt ude med traileren til Triers kommende film Nymphomaniac og skrev:

- Det ville være en underdrivelse at sige, at traileren til Nymphomaniac har været ventet på med kæmpe interesse. Den kontroversielle danske filminstruktør har drypvis glædet sine mange fansk med små klip fra som kommende film. Og så kom den officielle trailer idag, skriver Hollywood Reporter og tilføjer:

- Den hurtige klipning skuffer ikke, fordi det hele er pakket med sex-scener og andre spændende ting. Og det bliver spændende at se, hvordan YouTube vil reagere overfor den her trailer. De har jo en gang tidligere bandlyst en lille scene fra Nymphomaniac med nogle frække scener med Shia Laboeuf.

Trier til Cannes
Nymphomaniac har premiere i de danske biografer den 25 december. Hollywood Reporter antyder dog, at det er meget muligt, at den uredigerede såkaldte Directors Cut-udgave af filmen på 5½ time vil blive vist på filmfestivalen i Cannes i maj måned 2014,

Se også: Fræk trekant i Triers pornofilm

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere