Sexet skandalemodel i Susanne Bier-drama

Store nye navne - blandt andre modellen Lykke May Andersen - er netop offentliggjort på rollelisten til Susanne Biers næste film

Lykke May  springer ud som skuespiller. (Foto: Mik Eskestad)
Lykke May springer ud som skuespiller. (Foto: Mik Eskestad)


Se også: Lykke May viser barm og babySe også: Lykke Mays søn skal hedde Sandhed

Der er dømt stjernetræf i Susanne Biers nye danske film 'En chance til', der får premiere 3. september næste år.

Det har allerede været offentliggjort, at Nikolaj Coster-Waldau skal spille hovedrollen som politimanden Andreas.

Men i dag har Zentropa meldt ud, at det også er lykkedes at sikre Ulrich Thomsen, Nikolaj Lie Kaas, Maria Bonnevie og den danske topmodel Lykke May Andersen i filmens øvrige hovedroller.

Fra New York til Fyn
Der bliver tale om en spektakulær filmdebut til den internationale topmodel Lykke May, der flyver hjem fra New York, hvor hun bor fast.

Lykke May har lavet et hav af internationale kampagner både i udlandet og herhjemme. Dertil kommer et antal opsigtsvækkende skandaler, hvor den mest kendte vel nok er episoden fra 2006, hvor hun blev anholdt i Miami efter en dramatisk flytur, hvor hun blev anklaget for at have været voldelig overfor en steward.

De sidste par år har hun været Assistant Director på det berømte galleri The Hole i New York og arbejder i dag som freelance-kurator og skribent i kunstverdenen.

I filmens kvindelige hovedrolle som Andreas’ kone Anne bliver der gensyn med en af Sverige største stjerner, den smukke Maria Bonnevie.

Hende kender vi herhjemme fra store hovedroller i Ole Bornedals 'Jeg er Dina', Bille Augusts 'Jerusalem' og Søren Kragh-Jacobsens 'Det som ingen ved'.

I øvrige roller medvirker blandt andet Kirsten Lehfeldt, Søs Egelind og Bodil Jørgensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer