Tarantino vil lave ny western-film

Det bliver dog ikke en opfølger til hans succesfulde første western-film 'Django Unchained'

Quentin Tarantino er lykkelig over den Oscar han fik for bedste manuskript i år for sin film 'Django Unchained'.(Foto: AP)
Quentin Tarantino er lykkelig over den Oscar han fik for bedste manuskript i år for sin film 'Django Unchained'.(Foto: AP)

Da Ekstra Bladets udsendte for godt et år siden talte med filminstruktøren Quentin Tarantino i Mexico, fortalte han med kærlighed i stemmen om sin første western-film nogensinde, nemlig 'Django Unchained'.

- Jeg er selvfølgelig inspireret af Sergio Corbuccis film ’Django’ fra 1966, der på det tidspunkt var en af de mest voldelige film, der nogensinde var lavet. På et filmisk plan er jeg selv fascineret af vold og brutalitet, og jeg er vild med de ubarmhjertige landskaber og de hjerteløse karakterer i Corbuccis westernfilm, forklarede Tarantino.

Se også: Tarantino: Jeg er vild med vold og brutalitet

Og nu viser det sig, at hans næste film også bliver en western-film. Det forklarer han i et interview med Jay Leno i talkshowet 'The Tonight Show'. Filmen bliver dog ikke en opfølger til 'Django Unchained', der vandt hele to Oscars, en manuskript-Oscar til Tarantino samt en birolle-Oscar til Christoph Waltz.

Se også: Django møder Django

- Jeg havde det virkelig morsomt, da jeg lavede 'Django'-filmen, og jeg elsker westerns. Og da jeg via arbejdet med at lave 'Django Unchained' fik et meget bedre kendskab til, hvordan den slags westerns slag laves, besluttede jeg mig til, at jeg vil lave endnu en western-film, fortæller Tarantino i interviewet.

Christopher Waltz spiller rollen som en utrolig effektiv dusørjæger, der slår sig sammen med den bortløbne slave Django. Det er to herrer, som man helst ikke skal udfordre. De skyder nemlig for at dræbe.(Foto: Sony Pictures) Film - 2. aug. 2012 - kl. 09:16 TV: Verdens første rigtige sorte cowboyhelt

1 af 2 Christoph Waltz og Jamie Foxx i rollerne som en dusørjæger og en bortløben slave, der slår sig sammen i meget usædvanlig men dødbringende duo.(Foto: AP)
2 af 2 Quentin Tarantino er lykkelig over den Oscar han fik for bedste manuskript i år for sin film 'Django Unchained'.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere