DR brugte falsk Lars Von Trier-profil på twitter

I en artikel på dr.dk henviste DR til en falsk profil af Lars von Trier på twitter med lummert seksuelt indhold

Her er en af de frække sex-scener i Lars von Triers kommende film 'Nymphomaniac', som også kan ses i traileren.(Foto: Zentropa)
Her er en af de frække sex-scener i Lars von Triers kommende film 'Nymphomaniac', som også kan ses i traileren.(Foto: Zentropa)

Lars von Trier har i mere end to år givet sig selv mundkurv på og har ikke udtalt sig offentligt siden den såkaldte nazi-skandale under filmfestivalen i 2011. Men alligevel henviste dr.dk til en twitter-profil af Lars von Trier med dediceret lummert seksuelt indhold, som om det var Lars von Triers profil. Men profilen var falsk.

 

Se også: Fræk trekant i Triers pornofilm

I en artikel med overskriften 'Nymphomaniac i twitter-storm' henviste DR blandt andet til følgende to 'tweets' fra Lars von Triers falske profil:

1: Nymphomaniac DVD'en vil have en samling fraklip af alle de gange Shia La Beouf får orgasme. En gang trak han sig for hurtigt ud og kom ud over kameraet. Sikke noget rod.

2: Hvis 'Hunger Games: Catching Fire' efterlod dig med blå nosser, så vent til, hvad du kommer til at se i 'Nymphomaniac'.

På Lars von Triers falske profil fandt Ekstra Bladet også følgende tweet, der direkte henviser til Triers eget sex-liv med hans kone Bente. Måske en detalje, der kunne have åbnet DR's øjne for, at det i den grad er en falsk profil. Her står der nemlig:

'Husk at blive siddende til efter rulleteksterne i 'Nymphomaniac', hvor der kommer et lille frækt kapitel med Bente og jeg i sløret hjemmevideo-optagelse'.

 

 

Se også: Nye orgasme-billeder fra 'Nymphomaniac'

De falske tweets blev fjernet
Ekstra Bladet kontaktede i går journalisten, der havde skrevet artiklen og gjorde opmærksom på, at der var henvist til en falsk profil af Lars von Trier, og der gik ikke mere end et kvarter, før de falske tweets af Trier var slettet fra artiklen.

Chefen for dr.dk Christian Lindhardt forklarer til Ekstra Bladet, at det var en beklagelig fejl.

- Vi fjernede også de falske tweets, så hurtigt vi blev gjort opmærksomme på, at de var falske. Og for os er det en god anledning til at indskærpe, at man skal være meget opmærksom, når man citerer fra de sociale medier, siger Christian Lindhardt.

Traileren til Lars von Triers kommende film har fået masser af opmærksomhed i de internationale medier, og twitter er eksploderet med henvisniger til traileren på grund af de explicitte-sex-scener. Det var også på grund af sex-scenerne, at traileren blev taget af YouTube kort efter, at den var blevet lagt op. Her på eb.dk er Triers trailer til 'Nympomaniac' allerede set af ca. 130.000.

Se også: Flot sex og humor i traileren til NymphomaniacSe også: Trier-trailer er 'Breaking News' i USA 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere