Kun på eb.dk: Clooneys nye nazi-film

'Monumenternes mænd' er den sande fortælling om verdenshistoriens største skattejagt. Se eksklusiv trailer med danske tekster her

Filmstjernerne står i kø i George Clooneys nye film 'Monumenternes mænd', der handler om nazi-tyve, uvurderlige kunstværker og historiens største skattejagt.

Ud over Clooney selv spiller Cate Blanchett, Matt Damon, Bill Murray, John Goodman og flere andre kæmpe skuespillere med i filmen, som er baseret på bogen af samme navn fra 2010.

Se også: Seks stjerner til 'Gravity'

- Monumenternes Mænd går bagom en unik enhed, der på Roosevelts ordrer blev sendt ind i Tyskland for at redde uvurderlige kunstværker stjålet af nazisterne og returnere dem til deres retmæssige ejere, skriver 20th Century Fox i en pressemeddelelse.George Clooney har instrueret 'Monumenternes mænd' og spiller i filmen sammen med Cate Blanchett, Matt Damon, Bill Murray, John Goodman (PR-Foto)
George Clooney har instrueret 'Monumenternes mænd' og spiller i filmen sammen med Cate Blanchett, Matt Damon, Bill Murray, John Goodman (PR-Foto)


- Det var en umulig mission. De udvalgte mænd var museumsdirektører, kuratorer og kunsthistorikere, alle mere bekendte med Michelangelo end med militære operationer, og kunstgenstandene var gemt bag fjendens linjer. Tilmed havde den tyske hær direkte ordrer til at ødelægge alt inden rigets fald. Hvordan kunne projektet overhovedet håbe på at blive en succes?

'Monumenternes mænd' har dansk premiere den 30 januar, og helt eksklusivt kan du se traileren med danske tekster over artiklen

Læs mange flere filmnyheder og se den nyeste udgave af Filmmagasinet på ekstrabladet.dk/filmmagasinet

0 kommentarer
Vis kommentarer