'Fast and Furious 7' er sat på pause

Filmselskabet Universal har lukket produktionen på filmen 'Fast and Furious 7' på grund af hovedrolleskuespilleren Paul Walkers død

Paul Walker døde i lørdags ved en voldsom bilulykke. Det har nu betydet, at filmselskabet Universal har lukket produktionen af den kommende film 'Fast and Furious 7' ned i en periode.(Foto: AP)
Paul Walker døde i lørdags ved en voldsom bilulykke. Det har nu betydet, at filmselskabet Universal har lukket produktionen af den kommende film 'Fast and Furious 7' ned i en periode.(Foto: AP)

Det store filmselskab Universal har besluttet at lukke produktionen på deres kommende action-film 'Fast and Furious 7', fordi filmselskabet ikke rigtigt på nuværende tidspunkt ved, hvordan de skal komme videre med produktion af filmen, efter at filmens hovedrolle-skuespiller Paul Walker i lørdags døde ved en voldsom bilulykke.

Se også: Paul Walkers søster om anklager: En forbandet løgn

 

Universal udsendte i dag en pressemeddelelse, hvor de proklamerede følgende:

- Lige nu er alle i filmselskabet Universal dedikerede til at støtte Paul Walkers familie samt hele film-familien omkring 'Fast and Furious 7'. På nuværende tidspunkt føler vi, at det er vores pligt at lukke produktionen af filmen ned i en periode, så vi kan gennemtænke alle muligheder for at komme ordentligt videre med optagelserne og færdiggørelsen af 'Fast and Furious 7'.

Se også: Paul Walker aktuel i tre film efter sin dødSe også: Derfor var Walker passager i dødsbilen

Paul Walker var passager i en Porsche GT, da han i lørdags døde af sine kvæstelser, da bilen ført af hans ven Roger Rodas kørte direkte ind i et træ og brød i brand. Roger Rodas døde også ved ulykken.

Se også: Walkers far: Han vidste at han var elsket

Den planlagte premiere for 'Fast and Furious 7' er af Universal sat til den 11. juli 2014. Men meget tyder på, at filmen ikke kan nå at blive lavet færdig til det tidspunkt.

0 kommentarer
Vis kommentarer