Sygeplejerske-strip i bowlinghallen

Se traileren til 'Klassefesten 2: Begravelsen' før alle andre her på ekstrabladet.dk - der er fuld knald på det morsomme vanvid

Filmen 'Klassefesten' fra 2100 blev set af 462.000 i biograferne. Det  blev årets tredje mest sete film. Her ses Anders W. Berthelsen, Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby i rollerne som vennerne Andreas, Niels og Thomas.(Foto: Nordisk Film)
Filmen 'Klassefesten' fra 2100 blev set af 462.000 i biograferne. Det blev årets tredje mest sete film. Her ses Anders W. Berthelsen, Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby i rollerne som vennerne Andreas, Niels og Thomas.(Foto: Nordisk Film)

Der er lagt op til et gigant-brag af en polterabend i 'Klassefesten 2', når Thomas(Troels Lyby) skal giftes. Han bliver overrasket af vennerne Andreas(Anders W. Berthelsen)og Niels(Nicolaj Kopernikus) og klædt ud som en kænguru, før turen går mod en bowling-hal, hvor der blandt andet bydes på sygesplejerske-strip. Men desværre dør vennen 'Torben'(Lars Ranthe) midt under festlighederne. Og så er der altså lige en begravelse, der skal overståes, før brylluppet.

Og der bydes iøvrigt også på mere striptease i filmen ifølge 'årets røv' Kadija Jalloh, der også skal strippe i filmen.

Se også: Her møder Anders W. 'årets røv'

 

- Nu tager vi til den begravelse, og så propper du alt dit lort ned i graven sammen med Torben, og så er det det, siger Andreas(Anders W. Berthelsen) til Niels(Nicolaj Kopernikus).

De tre venner Thomas(Troels Lyby), Andreas(Anders W. Berthelsen) og Niels(Nicolaj Kopernikus) er igen samlet i 'Klassefesten 2'. Thomas skal endelig giftes, og Andreas har arrangeret århundredets polterabend...synes han selv. Men et dødsfald under Thomas' polterabend sender de tre venner afsted på en uforglemmelig tur mod en begravelse, de sent vil blive tilgivet for. Speeddating, utroskab og nærdødsoplevelser sætter deres forhold til hinanden gevaldigt på prøve. Spørgsmålet er, om de tre venner kommer helskindet igennem turen og begravelsen - og om de når hjem til Thomas' bryllup i tide. Tag med landets bedste venner på verdens værste roadtrip i 'Klassefesten 2: Begravelsen'.

Filmen 'Klassefesten' fra 2011 blev dengang årets tredje mest sete film. Mere end 500.000 mennesker købte billet til den rablende sjove komedie. Og meget tyder på, at successen kan gentage sig med 'Klassefesten 2'.

Se også: 'Årets røv' går til filmenSe også: Klassefesten vinder over Klovn

 

0 kommentarer
Vis kommentarer