Lars Mikkelsen pengeafpresser i Sherlock Holmes

Lars Mikkelsen giver Sherlock Holmes kamp til stregen

Lars Mikkelsen er skræmmende god i rollen som pengeafpresseren Charles Augustus i BBC-serien ’Sherlock’. I baggrunden ses Martin Freeman og Benedict Cumberbatch i rollerne som Dr. Watson og Sherlock Holmes..(Foto: Hartswood Films)
Lars Mikkelsen er skræmmende god i rollen som pengeafpresseren Charles Augustus i BBC-serien ’Sherlock’. I baggrunden ses Martin Freeman og Benedict Cumberbatch i rollerne som Dr. Watson og Sherlock Holmes..(Foto: Hartswood Films)

Den danske skuespiller Lars Mikkelsen giver Sherlock Holmes kamp til stregen som den udspekulerede pengafpresser og skurk Charles Augustus i afsnit 3 af BBC's nye sæson af tv-serien 'Sherlock'.

Afsnittet hedder 'His Final Vow' og er baseret på forfatteren Arthur Conan Doyles originale historie 'The Adventure of Charles Augustus Milverton', der har den 49-årige Lars Mikkelsen i den store rolle som hovedskurken Charles Augustus, der har specialiseret sig i at presse penge fra velhavende britiske adelsmænd.

Under en visning af tv-serien 'Sherlock' i London afslører Lars Mikkelsen, at han mødte op til optagelserne og talte engelsk som en arbejdsmand fra kvarteret East End i London.

Se også: Lars Mikkelsen i krig mod mafiaen fra LitauenLars Mikkelsen ses her i rollen som skurken Charles Augustus i en scene overfor Lindsay Duncan i rollen som Lady Smallwood.(Foto: Hartswood Films)
Lars Mikkelsen ses her i rollen som skurken Charles Augustus i en scene overfor Lindsay Duncan i rollen som Lady Smallwood.(Foto: Hartswood Films)


Lars Mikkelsen talte arbejder-engelsk
- Jeg talte med såkaldt cockney-accent(arbejderklasse engelsk), fordi jeg havde lært netop den accent i forbindelse med en anden filmindspilning i London. Men producereren Sue Vertue beordrede mig til at tale engelsk med dansk accent, forklarer Lars Mikkelsen ifølge den britiske avis Daily Mail og tilføjer:

- Så jeg begyndte med at tale med dansk accent, der dog efterhånden forsvandt. Men mit engelske sprog skulle lyde lidt skandinavisk

Se også: Lars Mikkelsens frække medspillerMartin Freeman og Benedict Cumberbatch i rollerne som Dr. Watson og Sherlock Holmes. (Foto: Hartswood Films)
Martin Freeman og Benedict Cumberbatch i rollerne som Dr. Watson og Sherlock Holmes. (Foto: Hartswood Films)


Skaberen af den nye BBC-serie 'Sherlock', Steven Moffat er iøvrig meget begejstret for Lars Mikkelsen.

- Lars havde lavet en audition på bånd. Og før jeg overhovedet kom igennem hans første scene, tænkte jeg: Ansæt ham, siger Steven Moffat og tilføjer:

- Da jeg hørte og så Lars Mikkelsens audition, vidste jeg med det samme, at vi havde fået fat i noget særligt. For Lars Mikkelsen var det en kæmpe udfordring at skulle komme i fodsporet på skurken Moriarty, men Lars Mikkelsen skræmte røven ud af bukserne på alt og alle.

BBC's nye Sherlock Holmes serie har iøvrigt allerede slået seerrekorder. Første afsnit af serien blev set af 3,5 millioner tv-seere. Sherlock Holmes bliver spillet af Benedict Cumberbatch, mens Dr. Watson bliver spillet af Martin Freeman.

Se også: Hollywood-model i luderrazzia på Vesterbro

Lars Mikkelsen er også i fuld gang med at indspille den europæiske tv-serie 'The Team', hvor han spiller rollen som politiinspektør Harald Bjørn.Lars Mikkelsen går her under politiafspærringen i Helgolandsgade på Vesterbro, hvor han i rollen som politiinspektør Harald Bjørn i tv-serien 'The Team' skal ind på Hotel Absalon og opklare et brutalt mord på en prostitueret. I baggrunden ses Ole Boisen, der spiller hans assistent.(Foto: Jakob Jørgensen)
Lars Mikkelsen går her under politiafspærringen i Helgolandsgade på Vesterbro, hvor han i rollen som politiinspektør Harald Bjørn i tv-serien 'The Team' skal ind på Hotel Absalon og opklare et brutalt mord på en prostitueret. I baggrunden ses Ole Boisen, der spiller hans assistent.(Foto: Jakob Jørgensen)


1 af 3 Benedict Cumberbatch i rollen som Sherlock Holmes.(Foto: Hartswood Films)
2 af 3 Lars Mikkelsen er efterhånden ved at følge godt med i sporene på sin lillebror Mads Mikkelsens internationale karriere.(Foto: Hartswood Films)
3 af 3 Lars Mikkelsen er skræmmende god i rollen som pengeafpresseren Charles Augustus i BBC-serien ’Sherlock’. I baggrunden ses Martin Freeman og Benedict Cumberbatch i rollerne som Dr. Watson og Sherlock Holmes..(Foto: Hartswood Films)
0 kommentarer
Vis kommentarer