De har netop haft deres første kys

De nye Søs og Peter i 'Far til fire' : 18-årige Emilie Werner Semmelroth og 24-årige Allan Hyde hygger sig med at spille et af dansk films mest kendte kærlighedspar

24-årige Allan Hyde og 18-årige Emilie Werner Semmelroth har netop haft deres første filmkys i filmen 'Far til Fire: Onkel Sofus vender tilbage' i rollerne som Søs og Peter.(Foto: Kenneth Meyer)
24-årige Allan Hyde og 18-årige Emilie Werner Semmelroth har netop haft deres første filmkys i filmen 'Far til Fire: Onkel Sofus vender tilbage' i rollerne som Søs og Peter.(Foto: Kenneth Meyer)

Fra 1953 til 1961 blev der lavet otte 'Far til fire-film' med Birgitte Price og Ib Mossin i rollerne som det legendariske kærestepar Søs og Peter. Fra 2005 til 2012 kom der så seks nye film med Sidse Michelborg og Søren Bregendahl som det unge elskende par. Og nu springer den 18-årige Emilie Werner Semmelroth og den 24-årige Allan Hyde ud i en helt ny omgang 'Far til fire-film' i rollerne som et af dansk films mest kendte kærlighedspar i filmen 'Far til Fire: Onkel Sofus vender tilbage', der har premiere i de danske biografer den 6. februar.

- Det er virkelig hyggeligt at spille Søs. Jeg har jo fået godt selskab med Allan, der er en virkelig god Peter, siger Emilie og kigger kærligt på den 24-årige Allan Hyde, der tilføjer:

- Søs og Peter i 'Far til fire' er jo klassiske karakterer. De er indbegrebet af kærlighed og nyforelskelse. Og det har været spændende at prøve at nyfortolke de gamle Far til fire-film, siger Allan Hyde, der selv i sin barndom har set alle de gamle Far til Fire-film fra 1950' erne.

I filmen synger Allan Hyde også i rollen som Peter en kærlighedssang til Søs. Sangen er skrevet af Rasmus Seebachs lillebror Nicolai og hedder 'Den du er'. Og det er Allan Hyde, der selv synger sangen, som man høre i musikvideoen her i artiklen.Dansk films nye kærlighedspar Allan Hyde og Emilie Werner Semmelroth i den nye omgang Far til Fire-film.(Foto: Kenneth Meyer)
Dansk films nye kærlighedspar Allan Hyde og Emilie Werner Semmelroth i den nye omgang Far til Fire-film.(Foto: Kenneth Meyer)


- Alle siger til mig, at Ib Mossin fra de gamle Far til Fire-film var en rigtig flot fyr. Så jeg har noget at leve op til. Det er en stor arv at løfte, siger Allan og Emilie tilføjer:

- Og jeg skal leve op til selveste Birgitte Price. Jeg håber virkelig, at folk vil tage godt imod mig som den nye Søs.

Det nye kærlighedspar på film afslører iøvrigt, at Søs og Peter møder hinanden for første gang i 'Far til Fire: Onkel Sofus vender tilbage', og at de også har deres første kys i filmen.

- Vi møder hinanden til et dyrskue. Søs er ikke særlig vild med, at hun skal til dyrskue. Men det bliver hurtigt meget interessant, da hun møder den flotte fyr Peter, og så kommer han oven i købet ridende på en hvid hest. Hun møder bogstaveligt prinsen på den hvide hest. Og Søs falder selvfølgelig pladask for Peter, fortæller Emilie.Her møder Søs for første gang Peter i en scene fra den nye film 'Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage'. Peter kommer ridende på en hvid hest på et dyrskue.(Foto: Nordisk Film)
Her møder Søs for første gang Peter i en scene fra den nye film 'Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage'. Peter kommer ridende på en hvid hest på et dyrskue.(Foto: Nordisk Film)


- I har foreløbigt skrevet under på tre film. Det betyder tre års kærlighed mellem Søs og Peter, Hvordan har i det med den fremtid?

- Jeg synes, at det lyder dejligt. Jeg har allerede spurgt Emilie, om hun vil gifte sig med mig. Nej, det var sjov, siger Allan og Emilie tilføjer:

- Sagde du, det var for sjov. Undskyld, så må der været noget, jeg fuldstændig har misforstået. Nå, så må vi nøjes med kærligheden på film, sige Emilie, der tidligere har medvirket i Bølle Bob som Smukke Sally. Hun spillede også den unge Dicte i tv-serien 'Dicte' og har medvirket i tv-serien 'Rita'. Og så har hun også en rolle i den kommende gyserfilm 'Dannys Dommedag', der har premiere i efteråret 2014.

Se også: Brødrene Olsens vilde ungdom

Allan Hyde er på trods af sin unge alder en efterhånden garvet herre. Han boede et par i Hollywood, hvor han medvirkede i den store amerikanske tv-serie 'True Blood' i rollen som vampyren Godric. Allan Hyde har også medvirket i tv-serierne 'Album', '2900 Happiness', 'Lærkevej' og 'Den som dræber'. 24-årige Allan har også medvirket i flere spillefilm, heriblandt 'En forelskelse' og 'You & Me Forever' og kortfilmen 'Fly on the wings of love'.. Netop nu har Allan Hyde prøver på musical'en 'Grease', hvor han spiller overfor Silas Holst karakter Danny i rollen som hans bedste ven Kenickie. 'Grease' har premiere i Tivolis Koncertsal den 12. februar.

Se også: Hollywood-stjerne skal spille musical i TivoliEmilie og Allan har en god kemi sammen og glæder sig også til at indspille de næste to film.(foto: Kenneth Meyer)
Emilie og Allan har en god kemi sammen og glæder sig også til at indspille de næste to film.(foto: Kenneth Meyer)


0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere