Se fasan blive skudt i smadder

Første teasertrailer til filmen 'Fasandræberne' er dræbende poetisk i en enkelthed - se den her

Den første teaser-plakat til filmen 'Fasandræberne' viser også en fasan i det øjeblik, hvor den bliver ramt af et haglgevær i luften.(Foto: Zentropa)
Den første teaser-plakat til filmen 'Fasandræberne' viser også en fasan i det øjeblik, hvor den bliver ramt af et haglgevær i luften.(Foto: Zentropa)

Nu er kampagnen til filmen 'Fasandræberne' bogstaveligt talt skudt igang. Den første teaser-trailer til filmen viser nemlig i sin skræmmende enkelhed en fasan, der flyver gennem luften og pludselig bliver skudt ned af et haglgevær. Varighed 30 sekunder. Og det hele er oven i købet filmet i slowmotion, mens et kor i baggrunden synger 'I Østen stiger solen op'.

Se teasertraileren til Fasandræberne her

Mikkel Nørgaards film 'Fasandræberne' er opfølgerne til succes-filmen 'Kvinden i Buret' baseret på Jussi Adler-Olsens bestserie om Afdeling Q. 'Kvinden i buret' solgte i efteråret 2013 hele 724.000 billetter blev årets største biografsucces i Danmark. Og forventningerne til 'Fasandræberne', der har premiere den 2. oktober, er også skyhøje.

Se også: Ungt stjerneskud får rollen som Rose i Afdeling Q-filmeneSe også: Alverdens dyr skal samles til 'Fasandræberne'Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares som den populære duo Carl Mørck og Assad i filmatiseringerne af Jussi Adler-Olsen populære bøger om Afdeling Q.(Foto: Zentropa)
Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares som den populære duo Carl Mørck og Assad i filmatiseringerne af Jussi Adler-Olsen populære bøger om Afdeling Q.(Foto: Zentropa)


Filmens danske distributør Jan Lehmann udtaler

- Efter kæmpesuccesen med 'Kvinden i buret' er det klart, at vi vil forsøge at køre 'Fasandræberne' i stilling som årets mest ventede danske spillefilm. Der er tårnhøje forventninger til filmen, og vi vil derfor allerede nu begynde at pirre biografgængernes nysgerrighed. Vores kampagne starter i dag med den første trailer og plakat fra filmen, og vi glæder os til at se reaktionerne rundt omkring i landet, fortæller Jan Lehmann.

Se også: Se hvem der skal spille Kimmie i Fasandræberne

Morderiske rigmandsbørn
'Fasandræberne' tager udgangspunkt i 1994, hvor et tvillingepar findes brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger i retning af en gruppe rigmandsbørn fra en nærliggende kostskole, men sagen lukkes, da en lokal outsider erklærer sig skyldig og dømmes for mordene. 20 år senere ender sagen på vicekriminalkommissær Carl Mørcks skrivebord, og han indser hurtigt, at noget er galt. Carl, hans assistent Assad og deres nye sekretær Rose, genoptager sagen og finder frem til et gammelt nødopkald fra en desperat pige, der tilsyneladende kender til mordene. Snart bliver de kastet ud i en intens søgen efter pigen, Kimmie, der har været forsvundet siden mordene fandt sted. Men Carl og Assad er ikke de eneste, der jagter Kimmie. Hendes viden er til stor fare for en gruppe indflydelsesrige mænd i toppen af samfundet, og de vil gøre alt hvad de kan for at forhindre fortiden i at indhente dem.

Se også: TV: Nikolaj Lie Kaas: Jeg ligner Carl MørckSe også: Derfor castede jeg Nikolaj Lie Kaas som Carl Mørck

Cast og holdet bag filmen
Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares gentager deres roller fra Kvinden i buret som henh. Carl Mørck og Assad. I de vigtigste roller medvirker desuden Pilou Asbæk og David Dencik, som de to magtfulde finansmænd Ditlev Pram og Ulrik Dybbøl Jensen, Danica Curcic som den hjemløse Kimmie, Johanne Louise Schmidt som Afdeling Qs nye excentriske sekretær Rose og Søren Pilmark som drabschef Marcus Jacobsen.

'Fasandræberne' skabes af holdet bag 'Kvinden i buret'. Mikkel Nørgaard er instruktør, Zentropa producerer og filmens manuskript skrives af makkerparret bag bl.a. den originale Mænd der hader kvinder og En kongelig affære, Nikolaj Arcel og Rasmus Heisterberg.

1 af 2 Carl Mørck og Assad skal i Fasandræberne efterforske et brutalt mord på et tvillingepar i 1994. Og sporet fører til en række meget voldelige kostelever fra rige familier.(Foto: Zentropa)
2 af 2 Den første teaser-plakat til filmen 'Fasandræberne' viser også en fasan i det øjeblik, hvor den bliver ramt af et haglgevær i luften.(Foto: Zentropa)
0 kommentarer
Vis kommentarer