Menstruation, sæd og hæmorider: Årets klammeste film

Filmmagasinet: En tysk bestseller er blevet filmatiseret og rammer nu biograferne. 'Vådområder' handler om unge Helen Memels komplekse forhold til sin krop og god hygiejne

Mange mennesker lægger toiletpapir ud, inden de sætter sig på beskidte, offentlige toiletter. Men ikke Helen Memel - hun vil hellere smide trusserne, for så at køre sit underliv rundt i kønshår og rester af urin.

Man skal bestemt ikke være sart, hvis man sætter sig ind i biografen og ser filmatiseringen af den tyske bog 'Vådområder'. Historien er til gengæld slet ikke så kedelig som titlen antyder.

Se også: På hospitalet efter intimbarbering

Den unge pige Helen har et, mildest talt, alternativt forhold til hygiejne og tilfældig sex med fyre:

- Hvis man synes, at pikke og sperm og andre kropsvækster er klamme, kan man lige så godt droppe sex, siger Helen, der er spillet af Carla Juri.

Anmeldelse af bogen 'Vådområder' fra 2009:

Se også: Den perfekte kusse

I Filmmagasinet viser vi denne gang masser af scener fra 'Vådområder', og spørger også instruktøren, hvorfor vi skal så tæt på.

- I virkeligheden handler den jo bare om kvindekroppen, så i sidste ende er det jo helt naturligt, siger filmens instruktør David Wnendt i programmet.

Se flere udgaver af Filmmagasinet her:

Se også: Wes Andersons nye stjerne: Grand Budapest Hotel er hans største film til datoSe også: Lasse Rimmer: 'Det er mega svært'

0 kommentarer
Vis kommentarer